Ny leder i rideklub


Ny leder i rideklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG-KORINTH:Faaborg Rideklub i Korinth holder åbent hus for alle interesserede, medlemmer og forretningsforbindelser lørdag den 31 juli. Her vil klubben blandt andet præsentere den nye daglige leder og ridelærer, Kirsten Højbjerg Gorritzen.

Kirsten Gorritzen er 27 år og fra Himmerland. Hun har været daglig leder i flere jyske klubber, hun har været ansat i en stor dressurstald i England i et par år, og de seneste tre år har hun haft en salgsstald i Vejle sammen med sin mand, Martin Gorritzen, som er springrytter.

Ved arrangementet den 31. juli mellem 13 og 16 vil rideklubben være vært ved et let traktement, og ud over at få en snak med den nye leder af Faaborg Rideklub, kan man møde nye og gamle elever, bese stedet og overvære fælles rideopvisning ved Kirsten Højbjerg Gorritzen og Lisbeth Rubæk Andreasen, som har undervist privatelever i klubben i flere år.

- Som et festligt indslag har klubben inviteret en kendt mediefigur, som vil undervise et herrespringhold efter bedste evne. Dette hold skal for første gang springe et helt nyt spring...

Mere vil Elisabeth Bennetsen, sekretær i rideklubben, dog ikke afsløre omkring dette indslag! (kals)

Ny leder i rideklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce