Ny halleder i Espe: Siger op efter mindre end et år

Knud Erik Bæklev kom til Espe Hallen fra en stilling som lejrchef hos Odense City Camping. Nu skifter den 59-årige job igen. Arkivfoto: Kim Rune

Ny halleder i Espe: Siger op efter mindre end et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knud Erik Bæklev stopper som centerleder i Espe Hallen efter godt ni måneder. Lokal kvinde skal nu stå i spidsen for hallen.

Espe: Det har været en mere eller mindre turbulent periode, siden halinspektøren i Espe Hallen, Palle Pedersen, sagde op for et år siden og forlod jobbet efter 23 år.

Først blev Tommy Preben Jensen ansat, men han nåede kun at være i jobbet i få dage, inden det samarbejde ophørte, og i stedet overtog Knud Erik Bæklev posten 1. december.

Men nu har den 59-årige Knud Erik Bæklev sagt jobbet op.

- Jeg er blevet tilbudt nye udfordringer. Det har jeg sagt ja til, men jeg kan ikke sige noget om det endnu. Men det er en helt ny verden, siger Knud Erik Bæklev.

- Jeg er ked af at slippe roret, men jeg er nødt til at tænke på mig selv og min familie. Der er mange faktorer, der har spillet ind i min beslutning, lyder det fra Knud Erik Bæklev, der i samme ombæring afviser, at han skulle have fortrudt at have taget jobbet.

- Nej, sådan er jeg ikke indrettet i mit hoved, jeg kan godt lide udfordringer, og jeg vidste godt, at det ville blive svært og op ad bakke, når man afløser en, der har været på posten i 23 år, bemærker den 59-årige.

Lokal kvinde

Han kom til jobbet fra en stilling som lejrchef hos Odense City Camp, og han har tidligere drevet egen virksomhed i Ringe.

- Cafeen er en tung del på mange måder, og opbakningen er der ikke, og det ser man i flere haller. Vi har sat nogle nye projekter i gang og har også mere i støbeskeen, og det er ærgerligt, at jeg ikke kommer til at følge dem. Men jeg har godt kunnet mærke det på mig selv, og derfor har vi holdt samråd i familien og er blevet enige om, at det er nok det bedste at gøre sådan her, siger Knud Erik Bæklev.

Hos formanden for Espe Hallen, Kim Pedersen, bliver opsigelsen modtaget med ærgrelse. En bombe, kalder bestyrelsen det på deres Facebook-side.

- Jeg er ked af det, for nu kan vi starte forfra igen. Vi havde fået sat nogle bolde i spil, og jeg synes også, der var kommet gang i hallen igen. Det er svært at overtage efter en mand, der har været der i 23 år, men det lykkedes ganske fint, siger Kim Petersen, som sammen med den nye bestyrelse allerede har ansat en ny.

Det er den 44-årige Karina Baraviec, der har boet i Espe siden 1996. Haldrift har hun dog aldrig beskæftiget sig med.

- Hun har børn, der dyrker stort set alle sportsgrene, og de lever stort set hernede. Hun har set med fra sidelinjen og ringede til mig søndag aften, forklarer formanden.

- Hun har en masse ideer, og vi blev enige om i bestyrelsen, at det skulle prøves af. Knud har måske ikke været lokal nok, tror jeg, men det er nemt at være bagklog. Jeg håber, at både brugere og foreninger bakker op, og vi løfter i flok, for ellers er hallen truet. Har vi ikke nogen til at styre hallen, så ser det sort ud på sigt, men det er en god kop te med Karina i spidsen og bestyrelsen bagved, pointerer Kim Petersen.

Knud Erik Bæklev fratræder 21. september.

Ny halleder i Espe: Siger op efter mindre end et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce