Korinth: Der har været rejsegilde på den nye tilbygning til Korinth Hallen, som til efteråret skal huse et stort motionscenter til glæde for omegnens befolkning.

Formanden for Korinth Hallens bestyrelse, Jan Hansen, kunne stolt og glad fortælle de mange fremmødte til rejsegildet ved Korinth Hallen, at nybyggeriet var gået over al forventning og hurtigere end beregnet, takket være en kæmpe indsats fra de lokale håndværkere og ingeniør Kurt Kristensens tegninger.

De kunne aflevere "skelettet" til det, som gerne allerede i starten af efteråret skulle stå klart.

Når håndværkerne har gjort deres job færdig, er det de frivillige, der tager over allerede efter påsken, og man håber på, at det nye motionscenter vil kunne stå klar primo august. Maskinerne installeres, så de frivillige 14 nye instruktører kan få deres uddannelse på "hjemmebane", og når de har bestået, bliver der et brag af en fest til den officielle indvielse, lover Jan Hansen, det i denne forbindelse bød på lidt fadøl og pølser, sponseret af Depot Svendborg, ved Ove Nielsen, og Hallens kantine ved Gitte og Tonny. (hol)

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.