Faaborg: Vil du gerne lære at hækle? Eller kan du hækle, men vil du gerne gøre det sammen med andre - og lære lidt fra dig?

Så kom med i Faaborg Biblioteks nye hækleklub, lyder opfordringen fra bibliotekar Elisabeth Bennetsen.

Hækling er blevet in igen, og den ene bog efter den anden med sjovt legetøj og andet, der kan laves med garn og en hæklenål, vælter ud fra forlagene. Så det er bare med at komme i gang.

Hækleklubben er tænkt som en rigtig klub, hvor man mødes, hygger sig og hjælper hinanden i et uforpligtende fællesskab, uden det skal koste noget for den enkelte.

Biblioteket starter klubben op og fastlægger de første mødedatoer, men derefter er det op til klubben at bestemme, hvordan det skal foregå.

Vil man vil vide mere, skal man kontakte Faaborg Bibliotek og få en snak med bibliotekar Elisabeth Bennetsen, som er kontaktperson. (catc)

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.