Ny forpagter til Camp One i Bøjden

Samarbejdet omkring restauranten på CampOne mellem restauratør Thomas Pedersen (tv) og Per Blaabjerg kom kun til at holde en sæson. Arkivfoto: Bent Warncke

Ny forpagter til Camp One i Bøjden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På grund af mandskabs-mangel ønsker Thomas Pedersen fra det Hvide Pakhus ikke at fortsætte samarbejdet.

Bøjden: Det blev kun til en sæson, hvor menuen fra Spisehuset i Faaborg også kunne findes i restauranten på campingpladsen i Bøjden.

I den forgangne sommer har restauratør Thomas Pedersen forpagtet restauranten, og det ærgrer ham, at det ikke kan fortsætte.

- Synergien var der, og på mange måder har det været en god sæson, så det er rigtigt ærgerligt. Men problemet er, at vi ikke kan få de kokke, vi har brug for. Hele sommeren har vi konstant kørt med halvanden mand for lidt i køkkenet i Faaborg, og det vil vi helst ikke udsættes for igen, for ellers dør vi, siger Thomas Pedersen.

Ifølge Thomas Pedersen er manglen på kokke et generelt problem i hele landet.

- Der er for mange, der flygter fra faget, fordi det er for hårdt og krævende med hensyn til arbejdstider, og der kommer ikke nok nye unge ind i faget, siger han.

Per Blaabjerg, der driver den femstjernede Camp One i Bøjden og fire andre campingpladser rundt om i landet, ærgrer sig også - men han har forståelse for problemet.

Han har nu genopslået stillingen som forpagter, og det er attraktive betingelser han tilbyder. Selve forpagtningen er gratis, forstået på den måde, at der ikke skal betales husleje. Forpagteren betaler kun for forbrug af strøm, varme og vand.

- For os er det ikke en forretning at drive restaurant - det er ikke noget, vi skal tjene penge på. Vi ser det som en service for vores gæster, at der også er et restauranttilbud af en vis kvalitet tilknyttet campingpladsen, siger han.

Der har tidligere været problemer med at få kvalificerede restauratører til campingpladsen i Bøjden, men Per Blaabjerg er dog rimelig fortrøstningsfuld med hensyn til at skaffe en afløser i restauranten.

- Vi har allerede talt med nogle, der har henvendt sig på annoncen, så jeg er fortrøstningsfuld - det skal nok lykkes, siger han.

Ny forpagter til Camp One i Bøjden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce