Ny forpagter på Café Dalkilden

36-årige Kim Gjersen glæder sig til at komme i gang i Café Dalkilden og har mange idéer til, hvordan stedet kan udvikles. Foto: Palle Søby

Ny forpagter på Café Dalkilden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

36-årige Kim Gjersen skal drive Café Dalkilden i Svanninge Bakker videre, når Brian Westphal stopper.

Svanninge Bakker: Det bliver Kim Gjersen, der skal drive Café Dalkilden videre efter Brian Westphal, som efter cirka 10 år i caféen har valgt fremover at lægge sine kræfter i Faaborg Byferie.

Kim Gjersen er 36 år og har uden afbrydelser arbejdet i restaurationsbranchen, siden han som 13-årig startede som opvasker. Fra opvasken skiftede han hurtigt til komfuret som kok, og han har tidligere lavet mad i Café Wessel og på Kværndrup Kro. De seneste år har han arbejdet som kok på Brobyværk Kro.

Forpagtningen overtages officielt den 1. marts, idet Kim Gjersen først stopper i sit nuværende job på Brobyværk Kro 28. februar.

Kim Gjersen har den skønneste udsigt her fra terrassen bag restauranten. Foto: Palle Søby
Kim Gjersen har den skønneste udsigt her fra terrassen bag restauranten. Foto: Palle Søby

Alsidig forpagter

Kim Gjersen har flere forskellige ansvarsområder på sit CV, blandt andet som restaurationschef, barchef og køkkenchef og er derfor godt rustet til jobbet som forpagter.

Han fortæller, at det nu er blevet tid til at udleve drømmen om at blive selvstændig, og efter at have kigget på mange muligheder i det sydfynske faldt valget på Café Dalkilden.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og det er mit håb at skabe en masse aktivitet på stedet, så mange andre end golfspillerne opdager, hvor dejligt her er. Jeg kan også klare selskaber på op til 80 personer samt mad ud af huset, så der bliver flere strenge at spille på, fortæller han.

Nye tiltag han ad vejen

Han har mange ideer til, hvordan Café Dalkilden skal videreudvikles fremover. - Jeg starter ud i stort set samme form som hidtil, men der kommer til at ske nye tiltag hen ad vejen. Jeg vil gerne tilbyde dagens ret til mine gæster. Der er så mange, der køber pizza og burgere, men hvorfor ikke komme forbi og hente noget "rigtig" mad hos mig i stedet? Min æggekage kommer også på kortet, den er jeg selv vild med, og jeg plejer at få ros for den, fortæller den nye forpagter.

Kim Gjersen er gift med Nadia, og sammen med deres børn bor de i dag i Sandholts Lyndelse.

Faaborg Golfklub, som han har indgået forpagtningsaftalen med, ser frem til et mangeårigt, gensidigt, udbytterigt samarbejde. /EXP

Ny forpagter på Café Dalkilden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce