Ringe: Et nyt initiativ blomstrer nu op fra Leif Møllgaard, Music Booking & Manegement, Odense, og Midtfyns Fritidscenter. Det er en forårsfest i samme Fritidscenter i Ringe, og den er programsat til lørdag den 22. april, med spisning fra klokken 18.30. Til festen er det SmokieJam, der står for musikken.

- Vi vil arrangere en fest for at samle Midtfyn til en forårsbegivenhed, og jeg har en aftale med Midtfyns Fritidscenter og leder Rune Bille om at arrangere festen. Det er planen at lave et arrangement, som kan samle folk, og at bygge et brand op, der får folk til at komme - også langvejs fra, forklarer Leif Møllgaard. Han har blandt andet haft udmærket succes med at arrangere 60-er-fest i Ryslinge Forsamlingshus.

Det er altså tanken, at forårsfesten kan blive et sted, hvor man møder naboer og venner - og måske også nye venner, og den skulle gerne fremover blive en fast bestanddel af forårets aktiviteter i Ringe. Denne fest er tænkt som et startskud til, at der skal være mere musik i Midtfyns Fritidscenter. Det er allerede fastlagt, at troubaduren Peter Vesth, med 40 år på bagen i dansk musik, og Kristian Rusbjerg giver koncert søndag den 22. oktober i år i fritidscentret.

Samtidig kan de musikalske fester være med til at skabe endnu mere liv i Midtfyns Fritidscenter og selve Ringe og være med og til at gøre egnen og byen endnu mere kendt. Gæster udefra kan jo meget passende benytte sig af de nye overnatningsmuligheder ved Midtfyns Fritidscenter. Så en vigtig mission med forårsfesten er også at skabe en begivenhed, der både kan være med til at samle byen og hidkalde gæster udefra. Koncertarrangøren håber på mindst 300 gæster - men gerne mange flere.

Det aktuelle SmokieJam består af seks personer, der alle er erfarne musikere.

- I SmokieJam er vi samlet med det primære formål at give vores publikum en god oplevelse med genhør af Smokies mange dejlige hits, skriver SmokieJam blandt andet om sig selv. Mange vil huske sange som "Oh Carol", "Neddles and Pins"  og "Living Next door til Alice". Billetprisen er 350 kroner inklusive spisning, og den kan skaffes på www.nembillet.dk

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.