Ny fløj giver Espe Skole bedre læringsmiljø

Espe Skole kan mandag 19. marts føje en ny fløj til deres undervisningsareal. Foto: Kurt Rasmussen

Ny fløj giver Espe Skole bedre læringsmiljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter flere år med mangel på lokaler, kunne Espe Skole mandag morgen indvie en nybygget fløj, der ifølge skolelederen vil hjælpe væsentligt til at gavne læringsmiljøet.

Espe: Solen spiller med, da Espe Skole mandag eftermiddag holder åbent hus, og skoleleder, Vibeke Kryssing Tingberg Munck, er ét stort smil, da hun kan præsentere en ny fløj.

- Det er jo fantastisk med de nye lokaler, for nu har vi muligheden for at lave nogle meget bedre læringsmiljøer, siger hun og nævner som eksempel den udfordring, musikunderviserne tidligere stod med.

- Vi havde musikundervisning inde i aulaen, hvor der også var idrætsundervisning, men selvom de var adskilt af en foldedør, fungerede det ikke. Der var simpelthen for meget larm, siger hun og forklarer, at også de voksne var udfordret med mangel på lokaler.

- Hvis vi skulle holde møder om dagen og var mere end 12-15 stykker, måtte vi placere mødet i skolekøkkenet, for alle lokaler var i brug, siger hun.

Hvis vi skulle holde møder om dagen og var mere end 12-15 stykker, måtte vi placere mødet i skolekøkkenet, for alle lokaler var i brug
Vibeke Kryssing Tingberg Munck

Bedre arbejdspladser

Med de nye lokaler er der skabt bedre forhold for alle parter, og skolelederne glæder sig specielt over forbedringen af elevernes arbejdspladser.

- Tidligere, hvis de skulle lave gruppearbejde, måtte de sidde bag ved scenen i aulaen eller i skolekøkkenet, men nu har vi fået indrettet nogle siddekupéer og nogle bænke i den nye fløj, hvor der er lydisolerende filt, så de kan sidde i ro og arbejde, fortæller hun.

Og der er plads til endnu flere forbedringer, for budgettet til inventaret er endnu ikke brugt op.

- Vi har med vilje ventet med at beslutte os for de videre indkøb, til vi har fundet ud af, hvad det er, der virker, og så må vi bagefter beslutte, hvor vi skal investere de sidste penge, siger hun og fortæller, at det indtil videre har været en mindeværdig dag.

- Borgmesteren klippede den røde snor i morges, og bagefter fik eleverne undervisning i de nye lokaler for første gang. Vi har jo også bevægelse på skemaet, men i dag ville vi gerne gøre det mere festligt, så derfor satte vi en hoppeborg op i gymnastiksalen så alle eleverne kunne nå at få en tur på 25 minutter i løbet af dagen. Det har været en festdag hele dagen, lyder det fra Vibeke Kryssing Tingberg Munck.

Ny fløj giver Espe Skole bedre læringsmiljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce