Ny film ramt af statistmangel


Ny film ramt af statistmangel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statister til Bornedal-film skal findes blandt sommerrockens deltagere

FAABORG: Fem dages byfest med Fede Finn og Funny Boyz-koncerter, mad og drikke ad libitum og et gavekort på 400 kroner.

Trods det usædvanlige tilbud til statister i Ole Bornedal-filmen "Fri Os Fra Det Onde", mangler der stadig masser af slagsen.

Fem dage i juni lægger filmholdet vejen forbi Åstrup, hvor en byfestscene skal optages. Og her skulle gerne deltage en god portion festglade statister, men foreløbig mangler filmholdet omkring 300.

Derfor opstiller de lokale castere, Lars Tribler og Per Otto Rasmussen, en bod på Cirkuspladsen under Faaborg Sommer Rock, hvor interesserede kan melde sig.

Kun 100 er fundet

- En ting er, at folk selv skal komme, men her er alligevel samlet 6000-8000 mennesker. Og så er der både mulighed for, at folk selv kan komme hen, og at vi kan spotte nogen, fortæller Lars Tribler.

Der blev ellers holdt casting på Faldsled Gl. Skole og ved Faaborg hallen den 18. maj. Her meldte der sig dog kun omkring 100, og Lars Tribler har da også hele tiden vidst, det var en stor opgave at skaffe så mange statister til så mange dage. En større opgave end holdet bag filmen troede.

- Filmteamet arbejder i et andet miljø. Der er jo ikke den samme befolkningstæthed som i København, så det er ikke bare at stikke fingeren i luften og sige: vi skal bruge 400 statister, konstaterer Lars Tribler.

Til sommerrocken håber han også at spotte nogle persontyper, som normalt ikke melder sig som statister.

- Vi skal bruge alt. Også nogle lokale bonderøve, for at sige det ligeud. Ikke nogen der er dumme i hovedet, men nogen der måske ikke har været længere væk end Odense. Nogen der bare har det godt med at være, hvor de er, siger Lars Tribler.

Han regner dog ikke med, at alle statister er fundet efter lørdagens sommerrock.

- Det ville være skønt, hvis vi kunne klappe bogen i søndag morgen. Vi skal nok lige ud og trykke folk lidt på maven i næste uge Men jeg tror, vi kommer tæt på, forudser han.

Filmoptagelserne skal foregå mellem den 16. og 20. juni i et festtelt nær Åstrup Skole, og plottet til filmen kan ses på hjemmesiden: www.thura.dk.

Ny film ramt af statistmangel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce