Ny e-sports-forening på vej i Faaborg

Arbejdet med at stifte en e-sports-forening i Faaborg kulminerer den 25. april, hvor der er stiftende generalforsamling. Privatfoto

Ny e-sports-forening på vej i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye forening inviterer til orienteringsmøde i Forum Faaborg torsdag 25. april fra klokken 18-19.

Faaborg: "Børn og unge i dag er habile brugere af både iPads, telefoner og computere. De navigerer i en virtuel verden og skal lære at danne sunde digitale fodspor. At game er hverken skadeligt eller giver voldelige børn, det viser alle nyere undersøgelser. Men det er vigtigt, at vi sikrer os en sund og god spillestil med henblik på godt sprog, god moral og etiske spilleregler."

Sådan lyder det fra et par driftige folk, der netop nu arbejder på at stifte Faaborg Esport.

Det er Thomas og Stina Greve, Lene Køhler, Brian Rose og Thorbjørn Wessel, der er bagmændene.

- Som forældre til børn, der selv spiller spil som Counter Strike og Fortnite, har vi set et stort potentiale i at skulle guide børnene til sunde spillevaner, og vores drivkraft for det er stor, lyder det i en pressemeddelelse.

Foreningen får til huse i Forum Faaborg. Først i midlertidige lokaler, men på sigt i den gamle skydekælder. Her vil der være plads til 20 computere, når det hele står klar.

Planen er, at eleverne ikke selv skal medbringe udstyr men derimod spille på foreningens computere. Faaborg Esportsforening er ikke en netcafé, og det vil derfor være trænere, der står for undervisningen i e-sport. Foreningen vil i starten tilbyde de mest populære spil med mulighed for at tilpasse efter efterspørgslen på sigt.

Folkene bag den nye forening er i gang med at finde trænere, medlemmer og også meget gerne sponsorer, som vil hjælpe det nye tilbud på vej.

Derfor inviteres der til et orienteringsmøde, hvor interesserede kan komme og høre om visionerne for e-sport i Faaborg og selv blive en del af arbejdet.

Orienteringsmødet finder sted i Forum Faaborg 25. april klokken 18-19. Efterfølgende vil der være stiftende generalforsamling.

- Vi har allerede det antal bestyrelsesmedlemmer, der skal til for at holde en stiftende generalforsamling, men det skal ikke holde andre tilbage, hvis de gerne vil i bestyrelsen og kan bidrage med noget i forhold til e-sport, lyder det i pressemeddelsen.

Man kan følge med i arbejdet på Facebook-siden "Faaborg Esport".

Ny e-sports-forening på vej i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce