Ny bydel i Årslev på dialogmøde


Ny bydel i Årslev på dialogmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle interesserede inviteres til dialogmøde om udviklingen af en ny bydel i Årslev, syd for Odense. Det sker lørdag 20. januar.

Årslev: Ambitionerne for Årslev er store. Udviklingen af en ny bydel og en sammenhængende bymidte skal være med til at gøre Årslev til en grøn og livlig forstad til Odense. Samtidig skal den være bosætningssted for børnefamilier, iværksættere og mennesker, der vil både naturen og storbyen.

Polymeren i Årslev er rammen, når beboerne i Årslev og omegn inviteres til dialog om den nye bydel midt i det grønne landskab og samtidig tæt på bymidte, togstation og motorvej med blot 10 minutter til campusområdet og det nye supersygehus i Odense. Mødet finder sted lørdag 20. januar klokken 11.

Bæredygtige boliger og fritid

Årslev er i dag kendt for at huse mennesker, der vil udvikling og fællesskab. Den nye bydel skal være med til at styrke byens særkende for at gøre det endnu dejligere at bo i Årslev og for også at kunne tiltrække flere, der gerne vil være tæt på storbyens puls. Det kunne være medarbejderne i Miljøstyrelsen, der som bekendt får adresse i Odense fra 2019.

- Årslev et genialt sted for bymennesker, der også gerne vil have naturen tæt på. Derfor byder vi også meget gerne Miljøstyrelsens medarbejdere og deres familier velkommen i Årslev. Her kan man nyde roen, og man kan ræse af sted på mountainbike, bade året rundt i Tarup Davinde og benytte sig af alverdens fritidstilbud på mødestedet Polymeren, fortæller borgmester Hans Stavnsager (S) i en pressemeddelelse.

Han fremhæver en bydel, hvor det grønne og fællesskabet er i centrum. Det betyder blandt andet bæredygtige boliger og byrum - samt forskellige boligformer, der gør det muligt både at være sig selv og at dyrke fællesskabet./EXP

Ny bydel i Årslev på dialogmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce