Ringe: Slutningen af 2015 bød, som mange nok er bekendt med, på flere butikslukninger i Ringe midtby, men fredag eftermiddag i sidste uge kom der så en ny butik til byen, da Diva Fashion slog døren op.

Det er de to lokale kvinder Mette Andreasen og Pia Vefling Jeppesen, der står bag den nye forretning, og i de sidste uger har de to haft haft travlt med at gøre klar til butiksåbningen fredag eftermiddag.

- Det har været nogle lange dage, men vi nåede det, lyder det fra Pia Vefling Jeppesen, da forretningen har haft åben i knap en time.

Her har både familie, venner, nysgerrige og handlende fundet vej til butikken, som foruden tøj også har blandt andet sko og brugskunst.

De to butiksindehavere har længe drøftet muligheden for at starte egen forretning, og den drøftelse er nu blevet til virkelighed.

Foruden salget planlægger de to indehavere også at lave forsklelige oplevelsesarrangementer i butikken, der har til huse på adressen Algade 43.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.