Ny borgerliste i byrådet


Ny borgerliste i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG:Indtil videre har debatten om kommunalreformen skabt dybe splittelser i Faaborgs byråd. Men nu lader det til, at den også kan føre forening med sig. Tre af byrådets løsgængere er nemlig gået sammen om at danne en helt ny borgerliste - Faaborg-Listen.

Med i den nye gruppering er Palle Petersen, tidligere konservativ, Søren Snedker, tidligere Venstre-mand, samt Finn Juncker fra borgerlisten Idé &Handling, der hermed bliver opløst.

Faaborg-Listens stiftere erkender, at listen først og fremmest er født via deres fælles modstand mod Faaborgs sammenlægning med Midtfyn. De erklærer da også, at deres første mål bliver at gennemtrumfe en folkeafstemning og finde andre samarbejdspartnere tilFaaborg.

Men selv om det skulle mislykkes, er de klar til at arbejde konstruktivt.

- Vi er en tværpolitisk liste med højt til loftet. Der skal være plads til særstandpunkter, men som udgangspunkt er der mange ting, vi tre er enige om, siger Finn Juncker.

- Vi vil varetage interesserne for borgerne i den "gamle" Faaborg Kommune, men vi vil naturligvis også arbejde for den nye storkommunes fælles interesser, siger Søren Snedker, der håber, at Faaborg-Listen kan blive en bacille i det etablerede partipolitiske system.

Listen har egen hjemmeside: www.faaborg-listen.dk.

Ny borgerliste i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce