Ny behandler i Det Blå Hus

58-årige Anne Vermehren er klar til at hjælpe mennesker med ondt i livet. Privatfoto

Ny behandler i Det Blå Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Vermehren er eksam. psykoterapeut, certificeret lifecoach og stresscoach

Faaborg: Det Blå Hus har fået en ny behandler, nemlig Anne Vermehren, 58 år, som er eksam. psykoterapeut. Derudover er hun certificeret lifecoach og stresscoach. Annes praksis hedder ZoomAfocus, læs mere her http://www.zoomafocus.dk.

Anne Vermehren henvender sig til mennesker, som har ondt i livet. Det kan være stress, angst, problemer i parforholdet eller med børnene. Det kan også være, at man føler sig helt alene - også på trods af, at man faktisk har både ægtefælle og børn.

Anne har taget både sin fireårige psykoterapeutiske og sin toårige lifecoach-uddannelse på ID Academy samt sin stresscoachuddannelse ved Forebyg Stress ApS.

Det, der interesserer hende allermest, er at være en slags fødselshjælper for, at mennesker får muligheden for at vokse - vokse ud af det liv, der gør så ondt, og ind i et liv, hvor vi er i stand til at konfrontere os selv, berolige os selv og bekræfte os selv. På den måde bliver vi selvansvarlige, modne mennesker, som kan leve det liv, vi ønsker os så brændende.

Anne Vermehren, som oprindelig er fra Sjælland, har boet forskellige steder på Fyn siden 1990 og fået to drenge, som nu er voksne. Anne har tidligere arbejdet som sekretær bl.a. på Den Sociale Højskole samt i Hjerneskaderådgivningen, begge i Odense.

Hun starter op som psykoterapeut og stresscoach 1. februar. Frem til udgangen af april får du første samtale til halv pris. Du er meget velkommen til at kontakte hende for en uforpligtende snak.

Ny behandler i Det Blå Hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce