Nihat Sirakus samler aktiviteterne i top-moderniserede lokaliteter på Bøjdenvejen 2 i Kværndrup.

Kværndrup: Ved et af de små borde i det lyse lokale med de store vinduer ud til vejen bevaret, kan man slå sig ned og indtage sin pizza eller burger, eller man kan hygge sig med en kop kaffe eller en vand, mens man venter på, at de bestilte varer bliver klar i køkkenet. Det er i nyåbnede Kværndrup Pizza & Grill på adressen Bøjdenvejen 2, og det er strategisk midt i byen på hovedvejen, hvor vejfarende hele tiden er på færde.

Indehaver er Nihat Sarikus, der i godt og vel seks år har drevet stedet Lux Kebab i Svendborg. Desuden har han drevet et lignende sted i Stenstrup og begge steder med fin succes.

Men der var mange, der spurgte, om han ikke kom tilbage til "landet" igen, og da det viste sig muligt at overtage Bøjdenvejen 2 i Kværndrup, besluttede Nihat Sarikus sig for at gøre det og koncentrere hele indsatsen her. Han bor i Svendborg med sin familie, og han glæder sig over, at der har været en virkelig god modtagelse i Kværndrup til åbningen i sidste uge.

- Men vi har også brugt lang tid på at renovere og gøre klar til at åbne stedet, siger Nihat Sarikus, der naturligvis selv i det daglige vil være at finde i omgivelserne. Det vil som regel være med selskab af en medarbejder.

Nihat Sarikus er kurder fra Tyrkiet, og han er født og opvokset i Svendborg. Han er i forvejen kendt i restaurations- og grillverdenen, og han glæder sig over god succes i Kværndrup til at begynde med.

Det er også muligt at købe en kop kaffe indenfor i Kværndrup Pizza & Grill, der naturligvis har en stribe forskellige pizzaer på menukortet. Ellers er der diverse grillretter af de gængse, og blandt andet er Nihat Sirakus kendt for sin burger, der bygges op af særligt udvalgte varer blandt andet hjemmelavet sauce helt fra bunden.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.