Ny Midtfyns Festival: Direktør tilfreds med foreløbigt billetsalg

Direktøren for Midtfyns Festival, Sune Vesterlund, er mere end tilfreds over det nuværende billetsalgsresultat og ser frem til at afsløre endnu mere om festivalen løbende op til maj 2019. Foto: Maja Julskjær

Ny Midtfyns Festival: Direktør tilfreds med foreløbigt billetsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midtfyns Festival skød billetsalget i gang for en uge siden. Arrangørerne er tilfredse med det foreløbige resultat og afslører nu en overordnet vision for festivalen.

Ringe: Den nye Midtfyns Festivals billetsalg har været gang i en uge. Det præcise antal af solgte billetter holder direktør Sune Vesterlund tæt til kroppen, men han er tilfreds med salget indtil videre.

- Vi havde nogle stille forventninger til salget, da vi jo er helt nyopstartede og folk ikke helt kender produktet endnu. Men vi synes vores nuværende forventninger er indfriet, og det er på trods af, at kun halvdelen af kunstnerne er offentliggjorte. Regnede vi med udsolgt de første 24 timer? Nej, det vil heller ikke være rimeligt, siger direktør for festivalen, Sune Vesterlund.

Med navnet Midtfyns Festival følger også en del forventninger. Nogle har udvist skuffelse over programmet, hvor musikeren Allan Olsen er det foreløbige hovednavn, men ifølge arrangørerne har der været flest positive reaktioner og forståelse for den størrelse, som teamet bag festivallen er, og de evner de har til at føre det ud i livet.

Særligt satser festivalen ifølge Sune Vesterlund på en hel bestemt målgruppe med de første kunstnernavne - nemlig dem der husker traditionerne fra de tidlige år på den originale festival.

Vi vil gerne give folk en god oplevelse og få dem til at føle, at de er lige så meget inde over festivalen - publikum som medspiller, om man vil. Vi vil vise, at vi har nogle værdier der afspejler dem fra 1976 mere end dem fra 2003.
Sune Vesterlund, direktør for Midtfyns Festival
De ti Midtfyns-dogmer
Som led i den overordnede vision for festivalen har arrangørerne sammen med et musisk råd udviklet følgende ti dogmer, som de optrædende musikere skal tage stilling til og bruge aktivt, når de går på scenen på festivalen.1. Den sang, som har været sværest at skrive?

2. Den sang, som har været nemmest at skrive?

3. Den sang, som er sværest at spille live?

4. Den sang, du har den sjoveste historie omkring?

5. Den sang, som du bedst selv kan lide?

6. En sang, som har tilknytning til Midtfyns Festivalen?

7. En sang, du aldrig har spillet før?

8. En sang, som du har skrevet sammen med andre?

9. En sang, som andre har skrevet til dig?

10. En sang, du ville ønske du selv har skrevet?

De midtfynske dogmer

Arrangørerne af festivalen har sammen med et musisk råd snakket om, hvilke emner og kunstnere, der kunne være interessante at have med på festivalen. Disse har udmundet sig i 10 dogmer, som festivalen kalder for Midtfynsdogmer:

- Dogmerne er omdrejningspunktet for de fortællinger vi gerne vil have ud over de to dage. Hver dogme lægger op til en sang og på den måde vælger hver kunstner en 3-4 dogmer at arbejde ud fra. Vi håber at offentliggørelsen af dogmerne kan skabe større forståelse for de valg, vi har foretaget os, fortæller Sune Vesterlund.

Han fortæller også, at festivalgæsterne vil have mulighed for at spørge de enkelte kunstnere ind til dogmerne over de sociale medier undervejs op til festivalen, så de kan forstå præcis, hvordan de enkelte kunstnere fortolker dem.

Forskud på festivalglæden

I slutningen af november kan man tyvstarte på festivalen ved at deltage i to arrangementer den 23. og 29. november. Den 23. november er der et arrangement i Odense, hvor en række af kunstnerne vil spille musik og festivalen vil holde 'release' for den kommende øl og rom, der vil være at købe på festivalen, brygget af lokale samarbejdspartnere. Den 29. november holder festivalen informationsmøde på Café Fabers i Ryslinge, hvor er vil være fokus på anekdoter fra de originale festivalsarrangører.

- Vi vil gerne give folk en god oplevelse og få dem til at føle, at de er lige så meget inde over festivalen - publikum som medspiller, om man vil. Vi vil vise, at vi har nogle værdier der afspejler dem fra 1976 mere end dem fra 2003, uddyber festivaldirektøren.

Ny Midtfyns Festival: Direktør tilfreds med foreløbigt billetsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce