Ny Midtfyns Festival: Arrangør er fåmælt om billetsalg

Selvom festivaldirektøren Sune Vesterlund ikke vil ud med konkrete tal, kan han alligevel afsløre at der er solgt næsten en femtedel af det samlede billet antal. Tidligere har han snakket om, at festivalen satser på 1600-2000 deltagere. Arkivfoto: Flemming Krogh

Ny Midtfyns Festival: Arrangør er fåmælt om billetsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festivaldirektør Sune Vesterlund holder fortsat kortene tæt til kroppen, når det gælder det foreløbige billetsalg til den genoplivede Midtfyns Festival.

Ringe: Genoplivningen af Midtfyns Festival har den sidste halvanden måned givet genlyd langt omkring, og folkene bag festivalen har løbende afsløret mere og mere af det ambitiøse projekt.

For nylig har de været på charmeoffensiv på både et diskotek i Odense og Café Fabers i Ryslinge med fuldt hus, og senest har festivalarrangørerne afsløret firmafestkoncept og skuespillerpanel til festivalen.

Men siden billetterne blev sat til salg, har arrangørerne holdt tæt til kroppen, hvor mange billetter der indtil videre er langet over disken. Nu afslører direktør Sune Vesterlund dog, at der solgt "tæt på en femtedel" af det samlede antal billetter.

Direktøren har tidligere sagt, at han satser på et sted mellem 1600 og 2000 gæster til forårets festival - det samme antal gæster som festivalen husede tilbage ved dens start i 1976.

Selvom han ikke vil afsløre det egentlige salgstal, udtrykker han dog stor tilfredshed med den vej, vinden blæser for Midtfyns Festival.

Derudover fortæller Sune Vesterlund, at prisen på partoutbilletter stiger pr 1. januar 2019 til 645 kroner for en billet til voksne. Han håber og tror samtidig på, at det forarbejde, festivalfolkene har lavet, har givet folk nu har en forståelse af, hvilken type festival de kan forvente - at de kan forstå den røde tråd, festivalarrangørerne følger.

Ny Midtfyns Festival: Arrangør er fåmælt om billetsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce