Nu er der kommet styr på vandet igen


Nu er der kommet styr på vandet igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange kubikmeter vand fossede ud, før fejl blev fundet

NR. LYNDELSE: De havde ekstra travlt i går, folkene bag Nr. Lyndelse Vandværk. En utæthed i ledningsnettet på Stenløsegyden i Dømmestrup var årsag til, at vandet fossede ud. I alt har man mistet 350-400 kubikmeter, vurderer vandværkets formand, Svend Andersen.

Problemerne blev første gang registreret onsdag ved 22-tiden, og torsdag fortsatte det forhøjede forbrug.

- Nogle gange er der tale om en husstand, hvor man har glemt at slukke for en hane. Derfor giver vi det altid lidt tid for at se, om det ikke løser sig, siger han.

I går morges kunne man imidlertid konstatere, at den stadig var gal. På det tidspunkt var normalforbruget pr. time oversteget med 10 kubikmeter. Derfor blev alle borgere opfordret til at melde ind, hvis de havde bemærket noget usædvanligt. Og så begyndte telefonerne ellers at ringe, fortæller Svend Andersen.

Det var dog en henvendelse fra kommunen, der for alvor bragte dem på sporet. Her havde man registreret en unormal stor gennemstrømning på det lokale renseanlæg i Dømmestrup.

- Vi fik udleveret et kort over ledningsnettet i byen, og så gik vi ellers i gang med at løfte alle kloakdæksler, fortæller Svend Andersen.

Godt 1000 husstande er tilknyttet vandværket i Nr. Lyndelse, som sidste år pumpede 130.000 kubikmeter vand ud.

Nu er der kommet styr på vandet igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce