Ringe-Faaborg: Bøger og legetøj er en god kombination. Det er konklusionen i virksomheden Indeks Retail, der er kædeforening for Bog & Idé-butikkerne og for legetøjsbutikkerne i Legekæden.

Efter nogle måneders prøvetid med legetøj hos boghandleren i Ringe bliver det nu gjort helt officielt, at legetøjsbutikken som en del af bogbutikken er kommet for at blive.

Derfor kommer Legekædens skilte snart op side om side med Bog & Idé-logoet på forretningens facade, oplyser Indeks Retail i en pressemeddelelse.

Det samme kommer til at ske hos Bog & Idé i Østergade i Faaborg. 

- Vi har fået rigtig god respons fra kunderne på de nye kombinationsbutikker, fortæller Anders Dahl Iversen, markedschef i Indeks Retail, i pressemeddelelsen.

Legekædens indtog vil samtidig både være en fordel for dem, der gerne vil købe legetøj i en fysisk butik - og for dem der gerne vil købe via internettet.

- Rigtig mange af Legekædens kunder handler i dag online. Men to ud af tre kunder vil gerne spare fragten og afhente deres varer i en fysisk butik, siger markedschefen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.