Nej til at afsløre omsætning


Nej til at afsløre omsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG-DIERNÆS: Faaborg Brugsforening, der driver Superbrugsen i Mellemgade i Faaborg, har valgt at lukke af for oplysninger i årsregnskabet om foreningens omsætning. Det kan foreningen efter reglerne - og den har gjort det på anbefaling af revisionen, RVT Revision i Odense.

- Vi har ikke noget at skjule, men vi ser ingen grund til at give konkurrenter en oplysning, som de kan lægge strategi efter. Samtidig har de andre forretninger aldrig fremlagt tal for omsætning, lyder det fra Per Friis, uddeler i Superbrugsen.

Opfordringen fra revisionen om at holde omsætningen skjult gælder landets brugsforeninger generelt - og altså af hensyn til konkurrencesituationen.

Tilfredsstillende

Faaborg Brugsforening holdt generalforsamling i aftes i Diernæs Forsamlingshus. Her kunne bestyrelsen præsentere et overskud for 2000 på 978.405 kroner før skat - mod 649.995 kroner i 1999. År 2000-resultatet efter skat er et overskud på 757.880 kroner.

I årsberetningen kalder bestyrelsen selv resultatet "særdeles tilfredsstillende". Overskuddet henlægges til reservefonden.

Faaborg Brugsforening er stort set gældfri.

Om konkurrencesituationen på det lokale dagligvaremarked, siger bestyrelsen:

- Konkurrencen er stadig lige stor, hvorfor fornyelser og investeringer i både butik og personale fremover vil være nødvendige.

På spørgsmålet omkring andre forretningers eventuelle planer - eksempelvis Føtex' flytteplaner - siger uddeler Per Friis:

- Det har jeg ingen kommentarer til. Vi koncentrerer os om at drive Superbrugsen så godt som muligt.

Nej til at afsløre omsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce