Naboer hjalp med at redde indbo


Naboer hjalp med at redde indbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hus i Håstrup brændt efter uforsigtig omgang med ild

HÅSTRUP: Onsdag klokken 17.30 lød alarmen fra Bygaden i Håstrup, hvor taget på en næsten nyrenoveret villa stod i flammer.

Årsagen var, at et par unge havde været uforsigtige i deres omgang med ild.

Ifølge indsatsleder Kaj Hansen var et stykke ulmende vat blevet smidt ud af et vindue og havnet i en tagrende, og kort efter fik ilden fat i husets tag og tagkonstruktion.

- Da vi nåede frem havde ilden rigtig godt fat i tagetagen, så vi sendte røgdykkere ind for at bekæmpe branden, fortæller Kaj Andersen.

Skorsten væltede

Få øjeblikke senere væltede ejendommens indvendige skorsten imidlertid, og indsatslederen turde ikke andet end at trække sine folk ud fra flammehavet og nøjes med at bekæmpe ilden udefra.

Først efter en god halv times slukningsarbejde fik brandfolkene kontrol over situationen.

Heldigvis havde snarrådige naboer og brandfolkene haft held til at redde en hel del møbler og andet indbo ud fra den brændende ejendom.

Naboer syge af røgen

Senere måtte et nabopar dog køres til observation for røgforgiftning på sygehuset, oplyser Kaj Hansen, men derudover kom ingen personer noget til.

Til gengæld er de materielle ødelæggelser i villaen store, og især tagetagen er hårdt ramt af brand og slukningsarbejde, men også i stueetagen er der slemme spor efter brand og vand.

I sager som denne kan politiet rejse sigtelse for overtrædelse af beredskabslovgivningen, men vicepolitikommissær Flemming Hansen, Faaborg-Midtfyn Lokalpoliti, oplyser, at der endnu ikke er taget stilling til det spørgsmål.

Naboer hjalp med at redde indbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce