Mystisk brand: Husejeren er knust

Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Mystisk brand: Husejeren er knust

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendom nær Vester Hæsinge er brændt ned til grunden, uden at nogen har opdaget det. Fyns Politi har fået kontakt til ejeren, som er knust over at have mistet sit hjem.

Opdateret 20.21 med oplysninger fra Fyns Politi.

Vester Hæsinge: Det var en noget usædvanlig brandslukning, Beredskab Fyn ved 14-tiden tirsdag var kaldt ud til. Da brandfolkene nåede frem til adressen Søbovej vest for Vester Hæsinge var det til en ejendom, der allerede var brændt ned næsten til grunden, og hvor det blot lå nogle gløder tilbage og ulmede. Indsatsleder Henning Kristensen var en smule mystificeret.

- Det er sådan set lidt mærkeligt. Vi ankom til et hus, der var brændt ned og har været det i formentlig i et døgns tid. Og det er en brand, som hverken vi eller politiet har haft kendskab til, fortæller indsatslederen.

Huset, der var et muret etplanshus, ligger lidt afsides, og Henning Kristensen fortæller, at det var nogle naboer, der alarmerede brandfolkene.

- De var netop kommet hjem og kunne se, at der kom røg hernedefra, fortæller han.

Af hensyn til politiets efterforskning valgte brandfolkene at udlade at gå i gang med en efterslukning.

- Vi gør ikke noget ved det, så politiet kan sikre eventuelle spor, fortæller Henning Kristensen.

Politiet forsøger nu at få kontakt til dem, der angiveligt skulle bo på adressen.

Var i København

I løbet af tirsdag 19. december er Fyns Politi kommet i kontakt med husets ejer. Men der er stadig ikke mere klarhed over, hvad der ligger til grund for branden.

- Vi ved stadig ikke, hvad der er sket. Og ejeren havde heller ikke nogen idé om, hvad der kunne være sket. Han er selvfølgelig knust over det, forklarer vagtchef hos Fyns Politi, Lars Fredensborg.

Politiet påbegynder undersøgelserne onsdag 20. december.

- Vi følger op på det i morgen tidlig, for det er nødt til at være helt koldt, når vi skal derud. Der må ikke være nogen gløder.

Lars Fredensborg undrer sig ikke umiddelbart over, at et hus kunne brænde ned, uden at nogle naboer blev opmærksomme på det.

- Det går alligevel stærkt. Også selvom det er et murstenshus. Der er jo ofte trægulve og træ alle mulige steder, så det går hurtigt, forklarer vagtchefen.

Han forklarer, at ejeren var i København, da branden brød ud.

- Han var vist i København, da det skete. Vi har kun snakket med ham, så jeg ved ikke, om det er en hel familie, som bor der.

Mystisk brand: Husejeren er knust

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce