Fucking Sorry! er overskriften på et mystisk banner, der er dukket op midt i Ringe.

Ringe: Et mystisk banner med et sprog, der normalt ikke præger skilteteksterne på hovedgaden i Ringe er dukket op foran Ringe Museum i Algade. Fucking Sorry! lyder overskriften, der følges af en længere række såkaldte hashtag-udtryk på både dansk og engelsk.

Der er ingen afsender på banneret, men det kan i hvert fald konkluderes, at afsenderen er en habil knudebinder, for banneret er spændt solidt ud mellem et vejskilt og et træ.

Normalt skal avisen både sørge for at stille gode spørgsmål og indhente gode svar til læserne, men i denne bannersag har vi brug for hjælp for at finde svar på to centrale spørgsmål. Hvad er meningen med banneret? Og hvem står bag? Du kan se et nærbillede af banneret ved at klikke på billedgalleriet.

Kender du til sagen, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder eller send en mail til midtfyn@fyens.dk. #HvemStårBagDetFuckingFineBanner.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
2
Mystisk fuck-banner er en undskyldning

Mystisk fuck-banner er en undskyldning