Lasse & Mathilde er intet mindre end en institution i dansk musikliv, der tidligere har slået deres folder i det midtfynske. De har også været kendt på og med Midtfyns Festival - lige fra start til slut.

Gennem årene har Lasse & Mathilde udviklet sig til at blive et alsidigt musikerpar, der både optræder sammen og i andre sammenhænge, og der er langtmere i posen end hymnen om Lundeborg og Fyn er Fin. Der er historier og anekdoter i massevis.

Altid lidt hippie

I deres nye bog, "Lidt hippie er man vel altid" ? tager de forsamling og læsere med på en rejse gennem en fascinerende karriere, der altid har stået i forandringen og udviklingens tegn. Trods succeserne har der også været nogle bump på vejen, og dem fortæller parret åbenhjertigt om.

Arrangementet, der har karakter af et musikalsk foredrag, begynder klokken 20

Der er mulighed for spisning klokken 18, og det er en to retters menu fra Ellinge Forsamlingshus, som ta´ selv: Det er mousse på varmrøget laks og Oksebryst. Husk at bestille spisning. Billetpris til arrangementet er 175 kr. Inkl. spisning er den 295 kr. Billetsalg på hjemmeside: www.ferritslev-fritidshus.dk eller tlf. 65981315

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.