Faaborg-Midtfyn: De mindste børn reagerer positivt på enkel musik og sange - og meget gerne med mors eller fars stemme.

- Derfor udvider vi nu vores forsøg med babymusik for børn fra 3 måneder til 12 måneder. Og forældre selvfølgelig, fortæller bibliotekar Signe Dalgad Lorentzen i en pressemeddelse.

Musikpædagog Pernille Nederland besøger i januar, februar og marts Årslev Bibliotek.

Hun vil stå for et forløb på seks gange, hvor der rulles måtter ud til de små og vejledning og inspiration til deltagerne, så de får afprøvet musikkens virkning. Forløbet er ganske gratis, men det er selvfølgelig små hold af hensyn til trygheden for de små. Så det er nødvendigt med en tilmelding Årslev Bibliotek på telefon 7253 0814.

Første gang er onsdag den 27. januar, og så følger 3. februar, 10. februar og 24. februar. Alle dage klokken 10, og man kan melde sig indtil fjorten dage før. Babymusik er også i Faaborg, første gang 28. januar.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.