Fuldt hus til Sjove mænd med slips - Sko og Torp og Allan Olsen på plakaten i efteråret

Faaborg: Hr. og fru Faaborg går hellere end gerne ud, og hellere ofte end sjældent. Det må være læren af den første vintersæson med den nye forening "Musik og Kultur Faaborg", der igen fredag aften kunne hænge den røde lygte ud ved Helios, hvor der var show med "Sjove mænd med slip og Dario", en kvartet med Flemming Jensen, Per Pallesen, Amin Jensen og Dario Campeotto.

Bestyrelsen har da heller ikke været længe om at tage beslutning at fortsætte til efteråret:

- Det ligger fast, at vi præsenterer Sko & Torp 22. september og Allan Olsen 7. oktober. Vi har flere aftaler på plads, men der mangler lige et par underskrifter, før vi kan melde dem ud, siger formand Henrik Poulsen.

Musik og Kultur Faaborg har haft udsolgt til fire af syv shows, der er afviklet i Helios siden november.

- Vi har haft et tætpakket program, og frygten var, om det var for mange arrangementer, men den har vist sig ubegrundet, og det glæder mig, at det ikke kun er os, der kan trække mange mennesker til Helios. VAFF havde udsolgt til Jakob Dinesen torsdag, og der var også fuldt hus til Faaborg Musikforenings koncert med blandt andre Alex Riel og Palle Mikkelborg for et par uger siden. Faaborg er indstillet på at bruge det nye Helios fantastiske rammer, bemærker Henrik Poulsen.

- Vi kunne have fyldt salen to gange til Rugsted & Kreutzfeldt. 250 gæster er i underkanten, hvis vi skal have økonomi i at hente store navne til Faaborg. Noget af det, der har overrasket mig mest, er de honorarer de attraktive kunstnere kræver, siger formanden.

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.