Museum frygter ungdomsklub


Museum frygter ungdomsklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringe: Mens de fleste foreninger, der holder til på Guldhøj, kan ånde lettet op over udsigten til at blive på stedet, så er der anderledes bekymring hos formanden for Ringe Museum Povl Henningsen. Museet står nemlig til at miste deres depotrum i kælderen.

- Det er meget beklageligt, for vi har jo et godt rum på stedet. Det er en god temperatur og tørt. Vi kan jo ikke forvente, at vi får tilbudt et lignende rum, fortæller Povl Henningsen, og tilføjer.

- Set med foreningsøjne, så er det nok en rimelig ting, at vi skal flytte, for vores ting er bare "døde". Men så kan det godt gippe lidt, for vi har jo også et behov for at få opbevaret vores ting, siger formanden.

Flytningen blev diskuteret på Midtfyns Museumsforenings generalforsamling forleden. Ifølge Povl Henningsen har museet ikke fået en melding fra Faaborg-Midtfyn Kommune på, hvor opbevaringsrummet eventuelt skal flyttes hen i fremtiden. 

- Lige nu ved vi intet og er bare i venteposition. Men vi håber, at vi kan blive, fordi det også ligger tæt på museet. Vi er blevet en stor kommune, og jeg vil da nødigt have et lokale på Horneland, siger Povl Henningsen.

Depotrummet bliver inddraget i forbindelse med oprettelsen af en ungdomsklub på Guldhøj.

Museum frygter ungdomsklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce