Motetkor synger i rundkirken

Odense Motetkor kan opleves i Horne torsdag aften.

Motetkor synger i rundkirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg: Odense Motetkor giver torsdag 12. april klokken 20 koncert i Fyens Rundkirke i Horne.

Det er et traditionsrigt kor, grundlagt 1932 i Odense og består af knap 40 sangere, unge såvel som mere modne. Den blanding af unge stemmer og rutinerede sangere er en stor styrke for koret.

Koret har i kraft af et bredt repertoire og et passende højt ambitionsniveau gennem årene holdt mange koncerter og turnéer i ind- og udland.

Christian Dyrst har siden 2006 været Odense Motetkors dirigent. Han er uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium og har i mange år virket som musiker, korleder, komponist, arrangør, kursusholder og foredragsholder i mange forskellige sammenhænge.

Ved koncerten i Fyens Rundkirke vil koret synge et varieret program med både ny og gammel kirkemusik, og øvrige korværker fra mange tidsaldre. Af komponister, som vil være repræsenteret, kan nævnes: Ola Gjeilo, Heinrich Schütz og Knutt Nystedt. Og så skal man da heller ikke gå forgæves efter nogle af årstidens sange.

Som noget særligt vil der ved koncerten blive uropført fire satser for kor og el-bas. Det drejer sig om tre kompositioner af korets dirigent, Christian Dyrst, og en enkelt af den kendte bassist og komponist Bo Stief.

Solist på el-bas ved uropførelserne er Bo Stiefs elev og Christian Dyrsts søn, Mads Julius Dyrst.

Motetkor synger i rundkirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce