Mød hende i virkeligheden: Fra spejder i Ringe til 'Alene i vildmarken'

Mette Mortensen holder foredrag om sin tid i tv-programmet "Alene i vildmarken" 19. marts på Ringe Bibliotek. PR-foto

Mød hende i virkeligheden: Fra spejder i Ringe til 'Alene i vildmarken'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rethingh-gruppen inviterer til foredrag med Mette Mortensen fra "Alene i vildmarken" på Ringe Bibliotek.

Ringe: Tirsdag 19. marts inviterer spejderne i Ringe Rethingh-gruppen til et spændende foredrag med Mette Mortensen fra tv-programmet "Alene i vildmarken" på Danmarks Radio.

- Mette har for år tilbage været spejder hos de blå spejdere i Ringe, så derfor var det naturligt at spørge Mette, om hun ville holde et foredrag hos os, siger Keld Christensen fra Rethingh-gruppen i en pressemeddelelse fra spejderne.

Mette Mortensen fortæller om sine helt personlige oplevelser under opholdet i den norske vildmark og om, hvorfor hun valgte at deltage i tv-programmet "Alene i vildmarken".

- Hør om Mettes Mortensens kampe, udfordringer, prioriteringer og om det store savn til familien og børnene. Om følelsen af ensomhed, isolation, taknemmelighed og ikke mindst om hendes store udfordring med at skaffe mad. Du vil få svarene på, hvordan og hvorfor Mette brugte alle sine kræfter på at etablere et stabilt, tørt og trygt hjem ved Salsvatnet, hvorfor det var så vigtigt for hende at være et skridt foran og hvordan hun håndterede områdets vådeste september i 10 år, står der i pressemeddelelsen, hvor også Mette Mortensen fortæller, at det har været en stor oplevelse at være med i programmet:

- Under hele opholdet i vildmarken var det essentielt og vigtigt for mig at opretholde et mentalt overskud - også når jeg var udfordret. Derfor brugte jeg dagligt tid og ressourcer på lidt selvforkælelse med god anretning af maden, fodbad, vandreture og mindre håndværksprojekter. På den måde kunne jeg holde de negative tanker, ensomheden og kedsomheden for døren og finde glæde ved hver dag i vildmarken. Det har været en kæmpe oplevelse og jeg har fået så meget godt, og mere til, med mig hjem, siger hun.

Under hele opholdet i vildmarken var det essentielt og vigtigt for mig at opretholde et mentalt overskud - også når jeg var udfordret. Derfor brugte jeg dagligt tid og ressourcer på lidt selvforkælelse med god anretning af maden, fodbad, vandreture og mindre håndværksprojekter.
Mette Mortensen, deltager i "Alene i vildmarken"
Den tidligere spejder i Ringe Mette Mortensen var med i Danmarks Radios tv-program
Den tidligere spejder i Ringe Mette Mortensen var med i Danmarks Radios tv-program "Alene i vildmarken" sæson tre. PR-foto

Fif og tricks

Foredraget er for alle som er nysgerrige på naturen og på de fysiske- og psykiske reaktionsmønstre der kommer til overfladen, når vi er sultne, kolde, alene og udfordret.

- Det er en utrolig givende, ærlig og spændende fortælling med mange små fif og tricks til, hvordan du kan klare dig alene i den norske vildmark, lyder det fra Rethingh-gruppen.

Foredraget foregår 19. marts klokken 19 på Ringe Bibliotek.

Pris for spejdere uanset gruppe og korps (medbring dit spejdertørklæde) 50 kroner. Pris for alle andre er 75 kroner.

Tilmelding på spejdernes hjemmeside: Rethingh-gruppen.dk.

Mød hende i virkeligheden: Fra spejder i Ringe til 'Alene i vildmarken'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce