Du kender helt sikkert Sys. Det er hende med megahittet "Malene", der bragede ud af højttalerne i sommeren '08. Hende, der i 2011 sendte himmelske toner ud i stuerne i "Toppen af poppen" på TV2.

Siden er sangerinden blevet - ret - voksen. Hun er flyttet fra Hovedstaden til Stevns i jagten på det gode voksenliv. Hun har netop udgivet sit fjerde album "Alle mine fejl" (oktober 2015) og er koncertaktuel. Og imens alt dette er sket, er hun blevet 30.

Alt det og mere til taler Sys Bjerre med Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes Mia Ben-Ami om i Bibliotekets Talkshow på Polymeren, Stationsvej 69, port 1, den 15. marts klokken 19.

Tro det eller ej, men der er stadig billetter at få via fmbib.dk.

Videre til Terningen

Men det bliver ikke kun ved snakken.

Den betagende sangerinde fortryller aftenen på Polymeren med et par numre fra sine imponerende 4 albums.

Når talkshowet er slut, tager Mia Ben-Ami og Sys Bjerre hinanden og tilskuerne under armen og fortsætter aftenen lidt længere nede ad Stationsvej hos Hakke på værtshuset Terningen.

Her vil man kunne snuppe en uformel snak med sangerinden. Man kan også snuppe en øl.

Tidligere på dagen den 15. marts tager Mia Ben-Ami Sys Bjerre med rundt og giver hende helt særlige fynske oplevelser.

Dem vil du kunne dykke ned i på Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes facebookside facebook.com/fmbib.

Her vil Mia Ben-Ami løbende lægger små videoer op på selve dagen.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.