Modstandskamp som musical

Der indøves bl.a. sange til årets musical. Privatfoto

Modstandskamp som musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Friskole tager hændelse fra 1941 op i musical

Faaborg: Vinterferien er slut, og Enghaveskolens elever i 7.-9. klasse er mødt til tre uger, hvor hverdagens undervisning er byttet ud med forberedelser til årets musical. Tre uger, hvor der spilles musik, øves replikker og dans og ikke mindst foretages den store scene-opsætning.

Årets musical handler om en flok teenagedrenge, der i år 1941 under besættelsen ikke vil acceptere, at den danske regering underlægger sig den tyske besættelsesmagt. Derfor danner de en modstandsgruppe, hvor målet er at opnå norske tilstande, som vil betyde, at landet virkelig er besat og ikke som i Danmark, hvor man agerer, som om man er på tyskernes side. Omdrejningspunktet er, at lige meget hvad vi gør, så har det, vi gør, en betydning. Om vi tager et aktivt valg, eller stiltiende intet gør, så er alt, hvad vi gør, et valg med konsekvenser.

Forestillingen er baseret på de virkelige hændelser under besættelsen, men er også inspireret af Bjarne Reuters bog: "Drengene fra Sankt Petri".

Det hele kulminerer, når Enghaveskolen onsdag, torsdag og fredag i uge 10 spiller både formiddage og aftener for naboskoler, forældre, bedsteforældre og andre interesserede.

Der er stadig ledige pladser til nogle af forestillingerne, og skolens kontor kan kontaktes for billetbestilling på telefon 62 61 12 70, hvis man har lyst til at se med. /EXP

Modstandskamp som musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce