Mobildiskoteker skal dyste i Brobyværk


Mobildiskoteker skal dyste i Brobyværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halfestarrangører overvejer fremtiden efter en ny fest der kun lige løb rundt

BROBYVÆRK: En udgave af DM i mobildiskotek skal trække unge til Brobyværk Hallen i november. Efter halfesten forrige weekend står det nemlig klart, at det fortsat kniber med at skabe overskud til foreningen bag festerne.

Blot 170 unge løste billet forrige lørdag, men med DM i mobildiskotek som trækplaster håber formand Per Svanegaard, at novemberfesten bliver et vendepunkt.

- Tidligere har vi haft et fynsmesterskab i mobildiskotek, og det trak mange mennesker, siger Per Svanegaard.

Midt på sommeren meldte Per Svanegaard ud, at Brobyværk Støtteforening var tæt på at halvere antallet af halfester og måske helt droppe halfestkonceptet på grund af manglende opbakning.

Oktoberfest aflyses

Han forklarede dengang, at smertegrænsen for, hvornår en halfest løber rundt, er 200 gæster, men nu er entréprisen hævet, så festerne løber rundt med 170 gæster.

Og selv om panderynkerne fortsat har stor dybde hos arrangørerne, har de besluttet at fortsætte med månedlige fester - sådan da - frem til jul.

- Vi holder en fest i slutningen af september, så springer vi oktober over, men har så DM i mobildiskotek 8. november, og så bliver der julebal til december, fortæller Per Svanegaard.

Efter jul ville arrangørerne så endnu engang evaluere halfesterne, men Per Svanegaard slår fast, at han vil strække sig langt for at bevare halfesterne i Brobyværk.

- Hvis det bare løber rundt, så vil jeg gerne blive ved, så der er et trygt festtilbud til de unge, siger Per Svanegaard.

Når DM i mobildiskotek kommer til Brobyværk bliver det i øvrigt med fire eller fem forskellige diskoteker fra hele landet, og derfor skal hele hallen inddrages den aften.

Mobildiskoteker skal dyste i Brobyværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce