Mit juleønske: Shopping Faaborgs formand vil grave tunnel i weekenden

Hjemme i familien er Lars Jensen som regel lidt sent ude med en ønskeseddel, så det ender tit med strømper og underbukser. Foto: Lasse Hansen

Mit juleønske: Shopping Faaborgs formand vil grave tunnel i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Jensen fra Møblér Bo Godt tror på en god julehandel for butikkerne i Faaborg. Og så kan det kun gå for langsomt med en fast forbindelse til Als, mener han.

Hvad er dit helt personlige juleønske?

- Jeg håber, min familie og omgangskreds får en fredelig jul med alt, hvad de ønsker sig.

- Personligt ønsker jeg mig - som altid, kunne jeg næste sige - underbukser og strømper. Det har jeg godt nok fået skældud for mange gange, men det kan jeg altid bruge. Jeg er gerne en af dem, der er sidst til at få lavet ønskesedlen, og der skal oftest rykkes for den flere gange. Selvfølgelig er det dejligt at få julegaver, men jeg vil faktisk meget hellere give. Det synes jeg er en endnu større glæde at kunne, og jeg har egentlig alt, hvad jeg behøver. 

Hvilke ønsker har du til din butik og Shopping Faaborg det kommende år?

- Mit ønske til butikken er en god og fornuftig julehandel, med en masse glade kunder.

- For Shopping Faaborg ønsker jeg den bedste julehandel i mange år. Tendenserne er til en god julehandel, og jeg fornemmer, at lokalbefolkningen støtter mere op om byens butikker. Befolkningen har fået øjnene op for, at man kan få stort set alt i Faaborg til de rigtige priser og med en bedre og langt mere personlig betjening. 

Hvad sker der af nyt og spændende i den nærmeste fremtid?

- I det første kvartal af 2018 har vi i butikken planer om en stor rokade. Vores sengeafdeling skal udvides og placeres i nabobutikken, forhåbentlig er vi på plads med det i februar. Det er et stort projekt for forretningen, men heldigvis har vi allieret os med vore leverandører, som giver en hånd med i flytningen.

- Jeg arbejder også med en ny fremadrettet mulighed vedrørende de tomme butikslejemål, vi har i byen. Planen er et samarbejde med pengeinstitut og revisor om at lave en pakkeløsning, som kunne sælges som et projekt. Der er p.t. tilsagn fra både revisor og pengeinstitut, så jeg håber at være klar med cases på disse lejemål i februar/marts. Det giver mulighed for, at kommende erhvervsdrivende kan føre deres butiksdrøm ud i livet, da de er godt klædt på med hensyn til regnskab, rådgivning og markedsføring gennem vores pakkeløsning.

- I Shopping Faaborg har vi indgået aftale med "Gang i Danmark", som er et samarbejde mellem 48 byer, med det formål at arrangere aktiviteter og musikoplevelser, så vi glæder os til at præsentere endnu flere underholdningsaktiviteter i 2018.

- Vi har etableret en ny forening, "Vores Faaborg og Egn", som er en sammenslutning med Turist- og Erhvervsforeningen, som skal sikre et endnu tættere samarbejde. Som forening skal vi hjælpe hinanden med at løfte opgaven og ideudveksle, så de mange kreative ideer kan blive søsat.

- Ligeledes samarbejdes der med et EU-projektet kaldet "Erhverv i gadeplan", som ikke bidrager økonomisk, men støtter eksisterende butikker og erhverv med rådgivning til projekter, opdatering af butikker, hjælp til markedsføring og til udvikling. Det er helt gratis at gøre brug af rådgivningen, og det tilbud fortsætter frem til og med 2019. Det er en rigtig god idé, og jeg håber, mange vil gøre brug af denne mulighed for rådgivning, så vi kan styrke vores vækst. 

Hvad er din vision for Faaborg-Midtfyn?

- Vi skal hurtigst muligt have en tunnel eller bro til Als, og jeg vil gerne være med til at grave i weekenden! Det vil binde landet sammen og give vækst i bosætningen, som vi specielt også er afhængig af.

- Det er utrolig vigtigt, at vi formår at binde kommunen sammen og prøver at arbejde sammen. Vi skal se os selv om én enhed og ikke som interne konkurrenter. Alle de muligheder, vi har i området, og de ideer, vi hver især ligger inde med, skal vi udnytte, til sammen at gøre det attraktivt for virksomheder at slå sig ned i kommunen. 

Hvad skal der, efter din mening, til for at opfylde din vision for Faaborg-Midtfyn Kommune?

- Aktuelt har vi den udfordring, at det er svært at finde elever. Vi får simpelthen ikke ansøgninger nok, fordi eleverne søger mod de større byer. Derfor skal der øget fokus på at reklamere for byerne i kommunen, for vi har alt her i Faaborg-Midtfyn, og man kan alt. Dog er det ligeledes vigtigt, at vi holder fast i de unge mennesker, så de ikke udvandrer til de store byer. En af mulighederne kunne være ved at tiltrække ungdomsuddannelser til kommunen. Selv om vi ser en tendens til, at de unge vender hjem igen efter endt uddannelse, eller når der skal stiftes familie, er det vigtigt, vi kan holde de unge mennesker i kommunen, også under et uddannelsesforløb. Her kunne det være oplagt at omdanne det gamle Faaborg Sygehus til en uddannelsesinstitution.

Juleønsket
Ugeavisen Faaborg spørger i ugerne op mod jul en række erhvervsdrivende, kulturpersonligheder, frivillige m.fl. om deres juleønsker - dels de personlige, dels for kommunen og byen.Svarene kan du følge i serien "Juleønsket".
Lars Jensen håber, det efterhånden er gået op for folk, at der er mange fordele ved at handle i Faaborg. Foto: Lasse Hansen
Lars Jensen håber, det efterhånden er gået op for folk, at der er mange fordele ved at handle i Faaborg. Foto: Lasse Hansen

Mit juleønske: Shopping Faaborgs formand vil grave tunnel i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce