Mistro til lokalplan


Mistro til lokalplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SOMMERHUSE: Der kan ventes mange indsigelser fra Dyreborg
DYREBORG: Kommunen kan forvente mange indsigelser mod det lokalplanforslag, som skal åbne op for 25 nye, store sommerhusgrunde fordelt på henholdsvis 15 grunde ved Dyreborgvej/Lærkevej, Svanevej og 10 grunde ved Lille Stege.

Servicecenter Teknik- og Miljø havde inviteret til høringsmøde i aftes om forslaget, og ikke færre end godt 70 interesserede mødte frem i sommervarmen. Hovedparten kom fra de tilstødende sommerhusområder - og med mistro mod forslaget.

Jytte Grum-Schwensen, formand for den eksisterende grundejerforening, kom med en stribe indsigelser på beboernes vegne. En af de væsentlige var, at de nuværende beboere står uforstående over for, at det nye sommerhusområde skal bruge beboernes veje - uden der er er pålagt en pligt om, at de skal være medlemmer af grundejerforeningen. Svend Anker Petersen, Servicecenter Teknik- og Miljø, kunne oplyse, at kommunen ikke kan pålægge ejerne af de nye grunde at være medlemmer af den eksisterende forening.

I det hele taget optog vej- og adgangsforhold en stor del af mødet. Der er også dyb bekymring om, hvem der skal betale for skader på vejene, mens der bygges.

Af andre indsigelser kan nævnes:

- Grundene er for store - helt op til 1500 kvadratmeter - så der kan bygges huse på 150 til 190 kvadratmeter.

- Protest mod tilladelse til vejbelysning i et sommerhusområde.

- Stor belastning af Lille Stege med ekstra trafik fra 10 nye sommerhuse.

På grund af sommerperioden er indsigelsesfristen i øvrigt rykket 10 dage - til fredag den 27. august.

Mistro til lokalplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce