Mistænkelig mand på Horneland


Mistænkelig mand på Horneland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horne/Millinge: Mandag ved middagstid gjorde en mand i en mørkegrå Citroen holdt ved en ejendom på Hornegyden ved Millinge. Han kørte ind på gårdspladsen og bankede på for at spørge beboeren om vej.

Gennem den seneste tid har politiet fået mange henvendelser om en mand i en grå Citroen, der kører rundt på Horneland, ringer på og spørger om vej, om værelsesudlejning eller lignende.

- Det, der foregår, er umiddelbart ikke ulovligt, men det sker lidt for tit, og det er centreret omkring Horneland, siger Thorkild Andersen fra lokalpolitiet.

- Indtil videre kan vi ikke sige, at vi har mistanke om andet, end det er mistænkelig adfærd, for der er ikke sket en stribe indbrud i hælene på de her anmeldelser. Men vi vil gerne have en snak med ham og høre, hvad hans ærinde er.

Politiet opfordrer til at holde øje med manden i den grå Citroen og beder folk kontakte politiet, hvis de ser ham.

Manden er 47 år, men ser ældre ud, er af udenlandsk afstamning, taler gebrokkent dansk, er 170 centimeter høj, almindelig af bygning, mørkhåret med høj hårgrænse, brune øjne, og han var iført sort jakke, blå cowboybukser og sorte sko.

- Vi ved, at det er den samme bil, der er set, men om det er den samme mand, kan vi ikke garantere. Men folk skal bare ringe 114 og blive omstillet hertil, hvis de ser bilen, opfordrer Thorkild Andersen. (annj)

Mistænkelig mand på Horneland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce