Misbrugte søster til sex


Misbrugte søster til sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter et seks timer langt retsmøde blev en 26-årig mand i går idømt et års betinget fængsel for at have misbrugt sin fire år yngre søster seksuelt.

Søsteren blev af domsmandsretten tilkendt en erstatning på 90.000 kroner for overgrebene, der ligger en del år tilbage, og som foregik i barndomshjemmet på Midtfyn.

Den tiltalte, som på intet tidspunkt har været fængslet, mødte op til retsmødet sammen med sin kæreste og en anden søster, men allerede før anklageren læste tiltalen op, begærede mandens forsvarer, advokat Niels Rex, dørlukning og ville også have dørene lukket, mens retten tog stilling til, om offentligheden måtte høre, nøjagtigt hvad manden var tiltalt for.

Trods protester fra Fyens Stiftstidende fulgte retten forsvarerens ønske. Det ligger dog fast, at manden, der i dag bor i Odense og har arbejde, blev dømt for et antal samlejer og anden kønslig omgang med søsteren over en længere periode.

Dommer uenig

Retsformanden, dommer Birgitte Thorsen, var uenig med de to domsmænd om, hvorvidt broren var skyldig i at have haft fuldbyrdet samleje med søsteren. Hun ville frifinde for det anklagepunkt, men den 26-årige blev dømt med stemmerne to mod en.

Den betingede fængselsstraf skyldes ifølge anklager Peter Nygaard-Hansen, at broren var "ret ung", da forholdet til søsteren fandt sted. En anden forklaring er hans gode personlige forhold.

Straffen blev til gengæld fulgt af en usædvanlig lang prøvetid på tre år. Det vil sige, at straffen udløses, hvis han begår noget kriminelt i løbet af de næste tre år. Moren til de to søskende var indkaldt som vidne.

Misbrugte søster til sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce