Minikonfirmander hjælper varmestue

En gammel tøjbamse kan skabe glæde andre steder. Pr-foto

Minikonfirmander hjælper varmestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målet er at skaffe 700 kr. til et måltid varm mad til alle

Ryslinge: Gennem de seneste uger har årets konfirmander og minikonfirmander i Ryslinge Valgmenighed arbejdet på at samle penge ind til socialt udsatte i Kirkens Korshærs varmestue i Odense. Målet er 700 kroner - det beløb, der skal til at mætte hele varmestuen, når denne om onsdagen serverer et varmt måltid mad for socialt udsatte.

I efteråret besøgte konfirmanderne gadepræst Peder Thyssen i Kirkens Korshærs varmestue i Odense. Her hørte de om det arbejde, Peder Thyssen og varmestuen hver dag gør for socialt udsatte medmennesker. De får tøj, varme og en god snak, og det betyder noget. Besøget satte mange tanker i gang hos børnene, der nu, sammen med valgmenighedspræst Malene Aastrup, har besluttet at samle penge ind til varmestuen. Målet er at kunne sørge for, at de besøgende, der kommer på varmestuen kan få et måltid varmt mad, fremgår det af en pressemeddelelse.- Varm mad er noget, de fleste af os får hver dag, og vi tænker måske ikke på, at det ikke er alle, der gør det. Det gjorde indtryk på os alle at høre om, hvordan Kirkens Korshærs varmestue hjælper dem, der ikke selv kan eller har råd. Derfor besluttede vi at gøre noget ved det i fællesskab, fortæller Malene Aastrup i pressemeddelelsen.

Hun vil gerne give børnene en oplevelse af, at de er med i et fællesskab, der kan gøre noget for andre.

Og netop fællesskab er et helt centralt tema. Ud af manglende fællesskab opstår ensomheden, som præsten mener, er en af de største trusler for os som mennesker. Derfor er det væsentligt for alle at føle, at de er en del af et fællesskab. Det hjælper indsamlingen til i både valgmenigheden og varmestuen:

- Julen rummer et vigtigt budskab om at give afkald på noget for andres skyld. Det kan vi alle sammen gøre, lige meget hvor lidt eller hvor meget, vi selv har, pointerer præsten, der selv har arbejdet med socialt udsatte kvinder i Indien.

Ryslinge Valgmenighed skyder julen i gang søndag 3. december med en adventsfejring, hvor børnene samler ind til varmestuen i Odense. /EXP 

Vi skal hjælpe de udsatte, mener  præsten Malene Aastrup. Pr-foto
Vi skal hjælpe de udsatte, mener præsten Malene Aastrup. Pr-foto

Minikonfirmander hjælper varmestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce