Millionoverskud på snebudgettet

Sorte og farbare veje ved Korinth onsdag eftermiddag. Torsdag forventes en del mere sne. Foto: Daniel Kofoed

Millionoverskud på snebudgettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sneplove holder standby torsdag aften og natten til fredag - og saltspredere i sving

Faaborg-Midtfyn: Mens saltsprederne i Faaborg-Midtfyn har travlt i disse dage på kommunens veje, så kan vej- og trafikafdelingen varme sig ved, at der er udsigt til millionoverskud på snerydningsbudgettet for 2015.

Det oplyser Lisbeth Langsted, der forventer et plus på "et par" millioner kroner, som skal bruges til at afdrage på tidligere års underskud, som ikke kan opgøres på stående fod.

Der var sidste år afsat 12,7 millioner kroner på snerydningsbudgettet, og da alle regninger endnu ikke er betalt, er det ikke muligt at lave en endelig opgørelse.

- Men det er kun fint for kommunen, at vi ikke har haft en slem vinter i 2015, hvor der ikke har været så mange udkald med sne, som er det dyreste, siger Lisbeth Langsted.

Der er allerede taget hul på årets snerydningskonto, der lyder på 10,5 millioner kroner. Et par og tredive ruter er siden tirsdag aften blev saltet.

Hroar Nielsen fra vintertjenesten forventer, at salt- bilerne skal i aktion igen i disse dage. Torsdag aften og natten til fredag forventes en del sne. Derfor skal der formentlig igen saltes, og sneplove holder standby.

- Jeg kan forestille mig, at vi skal ud at salte en gang mere, og måske skal vi ud at køre med sneploven natten til fredag, siger trafikmedarbejderen, der forventer regn fredag morgen.

Millionoverskud på snebudgettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce