Faaborg: Fyn fik lørdag to nye Danmarksmestre.

Jacob Pilegaard og Jacob Østerberg fik nemlig lagt fliserne så millimeter præcist, at de vandt over konkurrenterne ved DM i Skills i Fredericia lørdag eftermiddag.

De to er begge ved at uddanne sig til anlægsstruktører gennem AMU-Fyn, og deres faglærer Ib Nielsen måtte ranke ryggen og give et solidt håndtryk, da det stod klart, at de mange, mange timers forberedelse endte med at bære den fineste frugt.

- Jeg er meget stolt og glad over at det lykkedes. De fulgte den plan, vi havde lavet, og det er både en anerkeldelse af Jacob og Jacob og af skolen - at vi kan lave sådan nogle dygtige elever, lød det fra Ib Nielsen, mens der blev ryddet op i mesterskabshallen lørdag eftermiddag.

For Jacob Østerberg var det en hel befrielse, da det stod klart, at han og makkeren havde vundet.

- Det er en rigtig god fornemmelse, men vi venter med den store fejring. Vi er trætte, så nu skal vi bare have ryddet op og hjem og slappe af. Og så starter arbejdet jo igen på mandag, konstaterede Jacob Østerberg.

Både han og Jacob Pilegaard har stadig et stykke tilbage af læretiden tilbage, men allerede nu har de altså allerede føjet et fornemt punkt til CV'et. (tiv)

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
2
Dygtige håndværkere: Seks fynboer til tops ved DM i skills

Dygtige håndværkere: Seks fynboer til tops ved DM i skills

5
Anne er Danmarksmester: - Jeg er stolt og rørt

Anne er Danmarksmester: - Jeg er stolt og rørt

Live-tv: Følg afgørelsen ved DM i skills

Live-tv: Følg afgørelsen ved DM i skills