Midtfynspostens boligtip: Perfekt villa til storfamiliens førstegangskøb

Huset er omkranset af en have, som børn ikke kan spolere

Midtfynspostens boligtip: Perfekt villa til storfamiliens førstegangskøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midt i Nr. Lyndelse ligger en etplans villa, som med sin placering, indretning og pris kommer mange ønsker i møde, hvis man har mange børn og er på boligmarkedet for første gang.

Nr. Lyndelse: På en stille villavaej midt i Nr. Lyndelse ligger en rødstensvilla fra 1961, som ved første øjekast udstråler det, den er. En enkel og simpel ejendom med plads til at børn kan boltre sig uden at få skæld ud for at spolere rosenbede eller tulipanplanter. Haven er ganske enkelt pakket ind i ét stort græstæppe, og hele herligheden er indhegnet, så der er styr på børneflokken, hvor stor den så end måtte være.

Om ejendommen
Adresse: Solvænget 4, 5792 Årslev

Kontantpris: 1.295.000

Ejerudgift pr. md: 1.519

Bolig m2: 138

Grund m2: 760

Antal stuer/vær: 1/4

Byggeår: 1962/1980

Til salg hos Estate Ejendomscentret Årslev

Kontaktperson: Flemming Filstrup Thomsen

Telefon: 65992111

Overblik

Og så snart man træder ind i entreen, oplever man samme overskuelighed. Herfra er der et fantastisk overblik over alle husets indvendige døre, for det megalange gangareal fungerer som husets kerne med adgang til alle rum. En slags kommandocentral, hvorfra husets voksne ubesværet kan holde øje med, hvem der kommer ind og ud af podernes værelser.

I den ene ende af huset sørger en tilbygning for, at de voksne kan sove forholdsvist uforstyrret i et rimeligt stort soveværelse. Ved siden af er indrettet et mindre børneværelse og et pænt gæstetoilet.

I den oprindelige del af huset er der blevet plads til tre børneværelser, et badeværelse og et køkken, som er udstyret med forholdsvis nye elementer, og ved siden af køkkenet udgør et lille rum bryggers og teknikrum. Fra dette rum er der meget belejligt en dør udad til, som man kan forestille sig, at en eventuel børneflok vil benytte, når de kommer ind og skal af med alle deres sko og alt deres tøj i én stor bunke. Et hyggeligt scenarie.

Tid til fritid

Men tilbage til den 15 meter lange gang, der ender ud i en stor vinkelstue. En storfamilie ville nok vælge at placere deres spisebord i den ene vinkel og fylde resten af stuen ud med et sofaarrangement.

Fra stuen er der udgang til en sydvendt, stor terrasse, som sagtens kan rumme en storfamilie, men skulle det knibe med tørvejr, er der ved siden af anlagt et fundament af træ, som med fordel kan benyttes som gulv til en pavillon.

Alt i alt en bolig, hvor der er masser af plads til en stor familie, og hvor haven ikke lægger beslag på den sparsomme tid, som man kunne forestille sig, forældrene til en stor børneflok ville have i deres hverdag.

Villaen ligger i gåafstand til skole, sport og indkøb, og så har vi ikke nævnt prisen. Den ligger sammenlignet med andre boliger i samme størrelse i området i den familievenlige ende.

Midtfynspostens boligtip: Perfekt villa til storfamiliens førstegangskøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce