Ugens boligtip

Ryslinge: Masser af værelser i forskellige halve niveauer får man i denne 50'er-villa, som er beliggende på Hestehavevej lige i hjertet af Ryslinge.

- Det her med halve niveauer var meget populært i slutningen af 40'erne og starten af 50'erne. Det betyder, at det er et hus med rigtig mange trapper, og det kan selvfølgelig sætte nogle begrænsninger, men nogen kan lide den her stil. Og det giver en mulighed for en anderledes indretning og en sjæl til huset, siger Thejs Lund Davidsen, Home i Ringe, som har huset til salg.

Om boligen

Adresse: Hestehavevej 34, Ryslinge.Kontantpris: 1.195.000 kroner.

Ejerudgift pr. md.: 1.096 kroner.

Boligareal i alt. 159 kvadratmeter heraf 35 kvadratmeter kælder.

Carport på 19 kvadratmeter.

Grundareal: 1036 kvadratmeter.

Til salg hos Thejs Lund Davidsen, Home, Ringe.

Husets nuværende ejere har boet i ejendommen siden 2007 og har i den periode fået lagt nyt tag samt investeret i nyt gasfyr.

- Så det er nogle af de dyre poster, der er taget hånd om, siger Thejs Lund Davidsen.

Huset består af en entré med op- og nedgang til tagetage og kælder. Huset står pt. med to stuer. Den ene kunne med fordel lægges sammen med køkkenet for at skabe et stort køkken/alrum. Køkkenet er af ældre årgang, som er shinet op gennem årene.

- Væggen ind til stuen er ikke bærende, så man vil forholdsvist nemt kunne få skabt et stort og lyst køkken/alrum som husets hjerterum, lyder det fra Thejs Lund Davidsen. Husets anden stue er tilbygget i 1972 og har udgang til syd/østvendt terasse.

Fra næste repos er der adgang til mindre badeværelse samt to værelser. På tagetagen findes yderligere tre værelser samt adgang til uudnyttet loftsrum.

Kælderen er indrettet med blandt andet viktualierum og fyrrum. Kælderen er tør og funktionsdygtig, og der er varme i alle rum.

Huset ligger på en 1036 kvadratmeter stor grund med de nu lukkede Fabers Fabrikker på den anden side af hækken. Bygningerne lejes i dag ud til forskellige formål.

Husets have er udlagt med græs og højbede samt bærbuske.

I Ryslinges hjerte

Hestehavevej 34 ligger lige i hjertet af Ryslinge med kort vej til indkøb, børnehave, skole og idrætshal.

- Huset ligger på en stor grund, der er trukket godt tilbage. Det, der kunne forbedre beliggenheden, var, hvis villaen lå i et lukket vænge. Vi er lige midt i centrum, fortæller ejendomsmægleren.

Han anslår, at relevante købere fx kunne være en familie med mange børn - og dermed med behov for mange værelser, eller fx førstegangskøbere eller yngre købere, der ser et potentiale i villaens særlige 50'er-stil.

- Der er ikke meget, der er bærende inde i huset, så man kunne for eksempel eksperimentere med at få anlagt en større hall med højt til loftet. Der er nogle muligheder i det arkitektoniske, hvis man har mod på det, siger Thejs Lund Davidsen.

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.