Ved Fyns Tennis Unions årlige kåringsdag, som netop er blevet holdt, blev også to midtfynske piger hædret.

Signe Jensen, Ringe, og Kristina Karlovic, Årslev, er stadig henholdsvis U14 og U16 spillere.

Sammen med fire andre klubkammerater fra Odense-klubben Fruens Bøge Tennisklub, Amanda Slifsgaard, Caroline Damgaard Quist, Christina Vasilescu og Maria Grubbe Gøtke deltog de alligevel med stor fornøjelse og må det siges med stor succes i den voksne Dame Fynsserie.

De seks piger gjorde det nemlig så godt i den fynske holdturnering, at de vandt rækken og dermed blev fynske mestre udendørs.

Også andre spillere fra klubben havde gjort det godt i årets holdturnering i deres respektive rækker i det fem ud af i alt 16 rækker blev vundet af Fruens Bøge Tennisklub.

I en af de andre rækker var endnu en midtfynsk deltager, nemlig Alexander Stage, Årslev, som var med på U12 holdet for drenge.

Fruens Bøge Tennisklub har netop i år udvidet fra fem til 10 udendørs baner, hvilket har givet god udendørs plads til de mange nye medlemmer.

Nu venter indendørssæsonen lige om hjørnet og her ses der frem til at der kan spilles på de to eksisterende indendørsbaner i klubben, som netop har fået ny belægning på samt på de seks nye indendørs baner i Marienlystcentret, som forventes klar i løbet af november

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.