Midtfynsk familie havde indbrud i bilen: Deres pas dukkede op på Sjælland

Arkivfoto: Michael Bager

Midtfynsk familie havde indbrud i bilen: Deres pas dukkede op på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere melder om indbrud i biler på Nordskovvej i påsken.

Gestelev: - Det er skræmmende, at nogen har været så tæt på os, mens vi sov. Vi ligger og sover i huset 3-4 meter fra bilerne, som står i vores lukkede gårdsplads, fortæller Christina Bjørnø, Nordskovvej i Gestelev.

Hun og hendes mand er nogle af dem, der på Facebook-siden "Gestelev" fortæller, at de natten til lørdag havde indbrud i deres bil.

Familien havde været lidt småsløje om dagen og var derfor gået tidligt i seng.

- Da vi næste dag kommer ud, kan vi se, at der er blevet rodet rundt i handskerummet. Umiddelbart mente vi dog ikke, at der var stjålet noget, fortæller Christina Bjørnø.

Overraskelsen var derfor noget stor, da familien mandag blev ringet op af en mand fra Slagelse, som havde fundet tre pas smidt ved en lokal idrætshal, som tilhører den midtfynske familie.

- Vi havde i første omgang ikke tænkt over, at passene lå i bilen. Vi mangler stadig et, nu hvor de tre er fundet. Min mand er kørt over for at hente dem i dag (tirsdag, red.), siger Christina Bjørnø.

Syv indbrud og en stjålet bil

Familien Bjørnø er tilsyneladende ikke de eneste, der fik en kedelig overraskelse lørdag, da de fandt deres bil gennemrodet. På landsbyens Facebook-gruppe "Gestelev" meldes der om intet mindre end seks yderligere episoder ved samme lejlighed samt en bil, der er stjålet.

Jens Friis, Fyns Politi, kender ikke umiddelbart til indbrudsbølgen i bilerne i Gestelev, men han bekræfter, at der er stjålet en bil fra Nordskovvej natten til lørdag. En Volvo S70.

- Den er stjålet med rette nøgle, som sad i. Bilen stod i garagen, som blev brudt op, siger han.

Hos familien Bjørnø er de stadig berørt at situationen:

- De kan jo have vores personnumre. Man kan ikke lade være med at tænke, om det er noget identitetstyveri, vi er ude i. Og de har måske stadig vores 9-årige datters pas, siger Christina Bjørnø, som oplyser, at de har været i kontakt med politiet lørdag samt yderligere efterfølgende, da de opdagede, deres pas var væk.

- Vi er blevet bedt om at registrere alt, og om der så kommer mere ud af den sag, det aner jeg ikke, siger hun.

Dyk ned i påskeugens indbrud

Oplysningerne er fra politiets døgnrapport. Der kan derfor godt være sket indbrud, der ikke optræder på kortet. Kort: Daniel Kofoed.

Midtfynsk familie havde indbrud i bilen: Deres pas dukkede op på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce