Midtfyns-redaktionen rykker til Årslev

Redaktionsbilen er pakket og klar til avisens journalistiske hold på Midtfyn fra mandag til fredag i næste uge rykker til Årslev. Fra venstre er det Nanna Lørup Buch, Tim Visti, Ane Johansen og René Johansen. Foto: Inger Christiansen

Midtfyns-redaktionen rykker til Årslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I den kommende uge tre rykker avisens Midtfyns-redaktion til Årslev-Sdr. Nærå, hvor du i løbet af ugen kan aflevere tips og gode historier til journalisterne tre forskellige steder i byen.

Årslev: Har du en god historie, et diskret tip eller en løs idé, som du synes, avisen skal undersøge og skrive om, så bliver det i den kommende uge lidt nemmere at stikke hovedet ind på redaktionen og få fat på en journalist.

I hvert fald hvis du bor i Årslev-Sdr. Nærå eller omegn.

Hele uge tre rykker journalisterne fra avisens Midtfyns-redaktion nemlig ind i Årslev - på tre forskellige adresser i løbet af ugen.

Meningen med det hele er at opsnuse gode og vigtige lokale historier, som det kan være svært at finde frem til fra Midtfyns-redaktionens normale tilholdssted i Ringe. Og så er det såmænd kun første skridt på vejen for en journalistisk ambition om, at avisens lokalredaktioner i Ringe og Faaborg med jævne mellemrum skal rykke nogle dage væk fra de to største byer i kommunen og ind i et at de mange andre mindre lokalsamfund, som Faaborg-Midtfyn har en lang perlerække af.

Når det gælder Årslev, så slår Midtfyns-reaktionens journalister mandag klokken 9 dørene op i Sundhedshuset i Årslevs gamle rådhus på Bystævnet 21.

Også tirsdag holder vi til i Sundhedshuset, inden redaktionen onsdag og torsdag flytter til Husmandsstedet i Sdr. Nærå.

Og fredag bliver det fra et hjørne i Røde Kors-butikken på Stationsvej, at dagens midtfynske historier bliver til.

Alle steder tager vi gerne imod læsere med tips, historier, ris, ros og spørgsmål.

Her kan du møde redaktionen
Mandag og tirsdag fra klokken 9.30 til 20 i Sundhedshuset, Bystævnet 21.Onsdag og torsdag fra klokken 9.30 til 20 i aktivitetshuset Husmandsstedet, Over Bækken 1.

Fredag fra klokken 10 til 17 i Røde Kors-butikken, Stationsvej 69.

Midtfyns-redaktionen rykker til Årslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce