Midtfyns Fritidscenter har fået ny direktør

54-årige Hans-Henrik Hansen er ny direktør i Midtfyns Fritidscenter. Foto: René Johansen

Midtfyns Fritidscenter har fået ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

54-årige Hans-Henrik Hansen skifter jobbet som idrætschef i Guldborgsund Kommune ud med direktørstolen i Midtfyns Fritidscenter.

Ringe: Det har været en længere proces at få besat stillingen som direktør i Midtfyns Fritidscenter, efter at Rune Bille forlod stillingen tidligere på året.

Men det er nu sket, og onsdag formiddag kunne ansatte i fritidscentret hilse på 54-årige Hans-Henrik Hansen. Han er ny centerdirektør og kommer fra en stilling som idrætschef i Guldborgsund Kommune, hvor han havde det overordnede ansvar for 13 kommunale haller og to svømmecentre.

- Det her er et attraktivt job. Jeg brænder for udvikling og glæder mig meget til at arbejde sammen med bestyrelsen og de ansatte og videreføre den udvikling, der er i gang, forklarer den nye centerdirektør, der har været 24 år i fritidsbranchen.

Blandt andet har han været halinspektør i Kertemindehallerne.

- Jeg er kommet her for at spille håndbold mod Risøhøj, hvor der kun var den ene hal og et lille cafeteria. Det, der fascinerer mig, er den udvikling, der er sket her, siger den 54-årige og peger blandt andet på udvidelsen med hal 2 og nu et varmtvandsbassin.

Udvikling i fokus

119 ansøgninger kom der til stillingen. De kom af to omgange. Det blev nødvendigt med en ny ansøgningsrunde, da personen, man ansatte til stillingen i slutningen af juni, sprang fra igen blot to dage efter, underskriften var sat på kontrakten.

- Han har kvaliteterne og erfaringen til at fortsætte udviklingen af centret. Han skal styre økonomien, sørge for udlejning af feriebyen og få flere events til, siger bestyrelsesformand i fritidscentret Max Ravn.

Han understreger, at en af de store opgaver er arbejdet med at få etableret et sundhedshus. Her ligger der et ønske om 18 millioner kroner til et sådan et, når politikerne mødes til budgetforhandlingerne om kort tid.

For den nye direktør handler det i første omgang om at stikke fingeren i jorden.

- Først skal jeg have et overblik over, hvor vi er henne, og hvad der ligger af planer, siger Hans-Henrik Hansen og peger på, at ambitionen er at gøre fritidscentret til et naturligt samlingspunkt for hele Midtfyn.

Centerdirektøren bor i Kerteminde og har første arbejdsdag 2. oktober.

Midtfyns Fritidscenter har fået ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce