Midtfyn: Det er sket før, og nu har bryggeriejer Eddie Szweda igen ramt midten af målskiven, når det gælder om at lave god ny øl.

Med en bryg med navnet Russian Imperial Stout har Midtfyns Bryghus klaret sig igennem til finalen i konkurrencen Årets Ølnyhed 2015 - i kategorien med øl med mere end seks procent alkohol.

- Vi er glade og stolte over, at vi igen er kommet igennem første runde af afstemningen, lyder det fra Eddie Szweda, som tilføjer:

- Med det rekordstore felt på over 1200 nye øl i 2015 er det et privilegium at blive stemt ind blandt de bedste, så vi takker mange gange for støtten.

Næste runde af ølafstemningen løber frem til 29. februar, og man kan se mere om konkurrencen, der arrangeres af Danske Ølentusiaster på www.ale.dk. Midtfyns Bryghus har flere gange tidligere haft øl med i finalen, og den midtfynske brygmester har gennem årene mange gange markeret sig med bemærkelsesværdige øl-opskrifter.

Russian Imperial Stout er i øvrigt en drik, man godt kan blive lidt rundtosset af. Alkoholprocenten er nemlig helt oppe på 11. (tiv)

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
1
Lyngvild er med: Fire fynske øl stemt i finalen

Lyngvild er med: Fire fynske øl stemt i finalen