Standup-komikeren Uffe Holm skal lørdag den 26. oktober overtale potentielle tilflyttere til at bosætte sig i Faaborg-Midtfyn

Midtfyn: Han svinger hofterne på de bonede gulve i TV2-programmet "Vild med dans".

Og han har et godt, fast tag i sin dansepartner Karina Frimodt, når han fredag efter fredag fører hende rundt i en samba eller disco.

Lørdag den 26. oktober skifter komikeren Uffe Holm danseskoene ud med de gode overtagelsesevner, når Bosætningsgruppen i Faaborg-Midtfyn afholder stor festdag for potentielle tilflyttere i hele den nordlige del af kommunen.

Den var egentlig den sydfynske komiker Carsten Bang, der skulle stå for underholdningen i Midtfyns Fritidscenter.

Men nu er valget af praktiske årsager faldet på Uffe Holm, der er aktuel som dansetrold i TV2-programmet, oplyser Max Ravn fra Bosætningsgruppen, der forklarer, hvorfor man blev nødt til at bytte det første trækplaster ud.

- Manden kunne sådan set ikke, og så var den anden ledig, så vi har bare byttet rundt, fortæller Max Ravn.

- Det bliver nøjagtigt det samme show - det bliver ikke ringere. Han (Uffe Holm, red.) er meget populær, så det kan sådan set ikke være bedre pr-mæssigt, tilføjer Max Ravn, der ikke forventer, at Uffe Holm bliver stemt ud af "Vild med dans" inden den store dag på Midtfyn.

- Jeg mener, at han ligger lunt i vinget, så det tror jeg faktisk ikke, mener Max Ravn.

Lørdag den 26. oktober disker butikkerne i Ringe, Brobyværk, Allested-Vejle, Kværndrup, Årslev og Ryslinge op med gode tilbud fra klokken 10-14.

Klokken 14 går Uffe Holm på scenen i Midtfyns Fritidscenter. Læs mere på www.blivborger.dk.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.