Midtfyn får dansetrold som trækplaster

Uffe Holm er aktuel i "Vild med dans". Lørdag den 26. oktober skal kan trække folk op ad sofaen og hen til Midtfyn, hvor Bosætningsgruppen vil overtale folk til at flytte til Faaborg-Midtfyn.
Foto: Mogens Flindt.

Midtfyn får dansetrold som trækplaster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Standup-komikeren Uffe Holm skal lørdag den 26. oktober overtale potentielle tilflyttere til at bosætte sig i Faaborg-Midtfyn

Midtfyn: Han svinger hofterne på de bonede gulve i TV2-programmet "Vild med dans".

Og han har et godt, fast tag i sin dansepartner Karina Frimodt, når han fredag efter fredag fører hende rundt i en samba eller disco.

Lørdag den 26. oktober skifter komikeren Uffe Holm danseskoene ud med de gode overtagelsesevner, når Bosætningsgruppen i Faaborg-Midtfyn afholder stor festdag for potentielle tilflyttere i hele den nordlige del af kommunen.

Den var egentlig den sydfynske komiker Carsten Bang, der skulle stå for underholdningen i Midtfyns Fritidscenter.

Men nu er valget af praktiske årsager faldet på Uffe Holm, der er aktuel som dansetrold i TV2-programmet, oplyser Max Ravn fra Bosætningsgruppen, der forklarer, hvorfor man blev nødt til at bytte det første trækplaster ud.

- Manden kunne sådan set ikke, og så var den anden ledig, så vi har bare byttet rundt, fortæller Max Ravn.

- Det bliver nøjagtigt det samme show - det bliver ikke ringere. Han (Uffe Holm, red.) er meget populær, så det kan sådan set ikke være bedre pr-mæssigt, tilføjer Max Ravn, der ikke forventer, at Uffe Holm bliver stemt ud af "Vild med dans" inden den store dag på Midtfyn.

- Jeg mener, at han ligger lunt i vinget, så det tror jeg faktisk ikke, mener Max Ravn.

Lørdag den 26. oktober disker butikkerne i Ringe, Brobyværk, Allested-Vejle, Kværndrup, Årslev og Ryslinge op med gode tilbud fra klokken 10-14.

Klokken 14 går Uffe Holm på scenen i Midtfyns Fritidscenter. Læs mere på www.blivborger.dk.

Midtfyn får dansetrold som trækplaster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce