Dorthe Gerlach er aktuel med koncerter og ny CD

Dorthe Gerlach udsendte sin solo-debut "Natlys" i januar 2015. Det var en udgivelse der vakte berettiget opmærksomhed, og albummet er en stærk opsummering af Gerlachs mangeårige karriere med Hush - og samtidig starten på et helt nyt kapitel i karrieren.

Hvordan det lyder og tager sig ud, kan publikum opleve i Fodersetoffen i Rudme, lørdag den 27. februar kl. 21. Der er mulighed for at spise inden koncerten, og billetter købes på Foderstoffen.billetten.dk eller på de andre sædvanlige salgssteder.

Musikstilen kalder hun for "melankopop", sangsproget er dansk og direkte og med en samling nærværende sange om livet, døden og kærligheden, fra det yderste Vandkantsdanmark til hverdagen på Nørrebro, er det på alle måder et skridt tættere ind på livet af Dorthe Gerlach.

Efter et stærkt debutår, hvor hun har spredt natlys med fuldt orkester overalt på de danske

scener, får publikum nu chancen for at komme endnu tættere på sangerinden, når hun drager ud på en akustisk turne.

Karismatisk og unik

- Sangene fra Natlys er jo faktisk født i et meget intimt rum, hvor jeg fik sat ord på mine tanker i en rodet tid. Så på en eller anden måde føles den her tour som en tilbagevenden til sene nattetimer i det blå skær fra mit automatikkeyboard. Eneste forskel er, at folk slipper for automatikkeyboardet, for jeg har et par fantastiske musikere med mig, siger Dorthe Gerlach.

Her er chancen for at møde en sjældent nærværende sangerinde der viser alle facetter af sig selv:

Fra den karismatiske sangerinde med den unikke klang, over den jordbundne og underholdende historiefortæller der ikke er bange for at give noget af sig selv - til den energiske performer, der fra start til slut er det naturlige midtpunkt i koncerten.

Natlys -touren begynder den 25. februar og varer til den 19. marts med koncerter over hele landet.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.