Mekanikeren blev bilsælger

Ole Pedersen har været ansat i Faaborg Bil-Center i 25 år, og det markeres med en uformel reception for kunder, forretningspartnere, venner og familie torsdag 1. februar 2018 kl. 14-17. Privatfoto

Mekanikeren blev bilsælger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reception torsdag 1. februar i anledning af Ole Pedersens 25-års jubilæum hos Faaborg Bil-Center.

Faaborg: Det skarpe hjørne. Ole Pedersens 25-års jubilæum som ansat i Faaborg Bil-Center Aps markeres med en uformel reception i bilcentrets udstillingslokaler torsdag 1. februar klokken 14-17.

Ole Pedersens forhold til bilcentret strækker sig dog ud over de 25 år. For det begyndte en gang i 1980'erne, hvor Ole Pedersen to gange var i erhvervspraktik i Faaborg Bil-Center.

Erhvervspraktikken gik så godt, at han fik stillet en læreplads i udsigt efter endt 10. klasse. Og sådan blev det, Ole Pedersen startede som arbejdsdreng, hvorefter den stod på tre et halvt års læretid som mekaniker. Efterfølgende arbejdede han som svend i flere år, afbrudt af forskellige ansættelser hos andre, men han vendte hver gang tilbage til Faaborg Bil-Center.

I 1993 blev Ole ansat i en kombinationsstilling som halv bilsælger og halv mekaniker. Planen var, at når der ikke var noget at lave i salg, skulle han hoppe i kedeldragten for at bistå på værkstedet. Kedeldragten blev ikke slidt op, faktisk kom den aldrig i brug.

Tændte på bilsang

Det var dog bilsalget, som fængede hos Ole Pedersen:

- Det er en sjov branche, hvor ikke to dage eller år er ens, og hele tiden med nye udfordringer og nye kunder man møder på sin vej. Over de seneste 25 år har jeg haft fornøjelsen af at handle med de samme kunder flere gange.

- Det er en fornøjelse at være vidne til en kollega, som er så passioneret for sit arbejde og brænder for at give kunderne en god oplevelse, siger Anders Ø. Engelbreth, direktør i Faaborg Bil-Center ApS. /EXP

Mekanikeren blev bilsælger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce