Masser af aktiviteter på havnen


Masser af aktiviteter på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Der bliver masser af aktiviteter på sidelinien, i forbindelse med at karavanen af gamle, flotte sejlskibe i morgen eftermiddag lægger til kaj i Faaborg.

Ankomsttidspunktet for de cirka 30 skibe er naturligvis afhængig af vejr og vind, men cirka ved 16-tiden forventes de første at ankomme. De vil på åbent hav blive mødt af Faaborgfartøjer, der fra klokken 15 sejler feltet i møde.

I timerne op til ankomsten er der åbent skib på både Marna og Hjemmeværnskutteren (fra 13 til 16), og man kan også komme indenfor i flotillehuset, hvor Marineforeningen og marinehjemmeværnet har en udstilling.

I FB&IF's store telt på havnen skrues der op for ølhanerne klokken 14, og en time senere starter den musikalske underholdning, som harmonikaspilleren Poul Madsen med bassist står for. Om aftenen er det altmuligmusikeren Jackie, der underholder fra 19 til 01.

Men der bliver masser af andre ting at se på. Kajakkerne giver opvisning i havnen klokken 16, og hele dagen er der gang i amatørfiskerforeningens stand, hvor man kan fange levende krabber, se nye og gamle fangstredskaber og få svar på sine fiskerispørgsmål.

Klokken 20 vil folkene bag minibyen fremvise det nyeste byggeri. Efter et par år på værksted er "Vesterport" blevet færdig, og bygningen afsløres på torvet foran det hvide pakhus.

Og for natteravnene bliver der også gang i den. Af det officielle program fremgår, at alle sejlere mødes på Heimdal i tidsrummet 22.07 til 5.12.

Dem er der over 300 af, så det bliver ikke kedeligt.

Masser af aktiviteter på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce